Mustafa Denizli: "Başımızda bir talihsizlik dönemi var"

Eren Tuncay
21.12.2021 - 22:42 | Son Güncellenme: 21.12.2021 - 22:44

Trabzonspor'un Altay'ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından İzmir ekibinde teknik direktör Mustafa Denizli yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Daha iyi olacaklarını kaydetti.

Mustafa Denizli: "Başımızda bir talihsizlik dönemi var"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Altay'ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli yayın kuruluşa konuştu. Gelecek haftalara vurgu yaptı.

"Sonucaz üzülüyoruz"

İyi futbola rağmen sonuç alamamalarına değinen Denizli, "Ne diyebiliriz ki. Başımızda herhalde bir talihsizlik dönemi var, onu yaşıyoruz herhalde. Beraberliğe üzüleceğimiz düşüncemizde hakimken maçı kaybediyoruz. Pozisyonlara baktığınız zaman, akışı her şeyi bizim lehimize. Trabzonspor iyi bir takım, kaliteli ayaklara sahip. Uzak arada lig lideri. Skor olarak böyle bir skor ortaya çıkmaması lazım. Çerçeveyi bulamadığımız toplar, final paslarını yapamadık. Bu da sonucu tayin etti. Bu takımın ortaya koyduğu futbola ne kadar seviniyorsak sonuca da o kadar üzülüyoruz." dedi.

"Her şey bizim lehimize olacak"

İleriki haftalarda daha iyi olacaklarını söyleyen Denizli, "Bu takımın reçetesi bu akşam ortaya koyduğu futbol. Bu oyunu oynadığı sürece bizim geriye dönük olarak üzüntü duymamız gereken maçlar oldu ama bu maçtan futbol adına üzüntü duymamız mümkün değildi. Takımın isteği önümüzdeki haftalarda devam edecek. Lige bir hafta ara verilecek ondan sonra yolumuz ve oynayacağımız maçlar belli, takımımızın geldiği nokta da belli. Her şey bizim lehimize olacak." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler