Flaş Mustafa Denizli iddiası! Beşiktaş'a Dönüyor...

22.02.2022 - 09:04 | Son Güncellenme: 22.02.2022 - 18:35

Ligde ve Avrupa'da kötü bir sezon geçiren ve gelecek yılın yapılanmasına başlayan Beşiktaş için flaş bir iddia ortaya atıldı. Mustafa Denizli'nin siyah beyazlı takımda görev alacağı ileri sürüldü.

Flaş Mustafa Denizli iddiası! Beşiktaş'a Dönüyor...

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Siyah beyazlı takımı 2008-2009 yılında şampiyonluğa taşıyan Mustafa Denizli, Beşiktaş'a sportif direktör olarak geri dönüyor.

Seçim kozu Mustafa Denizli 

Beşiktaş'ta Mayıs ayında seçime girecek olan Ahmet Nur Çebi, Sportif AŞ'de köklü bir değişikliğe gidiyor. Başkan Çebi, futbolun başına ise Mustafa Denizli'yi getirmeyi düşünüyor. 

Yeni hocayı o belirleyecek

Mustafa Denizli, Ahmet Nur Çebi'nin seçimi kazanması halinde futbol takımının yönetimini üstlenecek. 72 yaşındaki Denizli, yeni hocayı da kendisi belirleyecek. 3 Büyükler'i şampiyonluğa taşıyan Mustafa Denizli, artık takım elbiseyi giyerek kariyerini yönetim katında devam ettirmeye sıcak bakıyor.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Şenol Güneş'in Önder Karaveli ile ilgili sözlerinin perde arkası belli oldu
Habere Git

Şampiyon kadroyu kuracak

Son olarak Altay'ı 18 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkaran Mustafa Denizli, 13 Ocak'ta İzmir ekibinden ayrılmıştı. Kurt çalıştırıcı sportif direktör olarak Beşiktaş'ın başına geçip şampiyon kadroyu kurtmak için kolları sıvayacak.

Senin için hazırladığımız haberler