Mustafa Denizli: ''Bu büyük camia, yetiştiğim camia her şeye layık bir camia''

01.05.2021 - 20:26 | Son Güncellenme: 01.05.2021 - 20:34

Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, TFF 1. Lig'de Ümraniyespor galibiyetinin ardından basın toplantısında konuştu. İşte Denizli'nin açıklamaları...

Mustafa Denizli: ''Bu büyük camia, yetiştiğim camia her şeye layık bir camia''

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig’in 33. haftasında Ümraniyespor, Altay’ı ağırladı. İzmir temsilcisi, sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

 

Siyah-beyazlı kulübe 38 yıl aradan sonra dönen 71 yaşındaki Mustafa Denizli, takımının başında ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Tecrübeli teknik adam, maçın ardından ''Bu büyük camia, yetiştiğim camia her şeye layık bir camia. Dolayısıyla zor bir dönemdeyiz. İnanan bir takım var. Her geçen gün üstüne biraz daha koymalıyız'' dedi.

'Oyuncuların vücut dili bu maç için iyi sinyaller veriyordu'

Hafta içi takımla yaptığı çalışmalara değinen Denizli, zorlu bir 90 dakikayı geride bıraktıklarını kaydetti ve ''Her türlü sonucun alındığı 1. Lig'de en azından Play-Off hedefimizi garantilemek için mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Arkamızdan gelen takımlardan biri Ümraniyespor'du. Bunu bertaraf ettik. Hafta içinde yaptığımız çalışmalarda oyuncuların vücut dili bu maç için iyi sinyaller veriyordu. Bunun sonucunu da bugün aldık'' dedi. 

Maçın ikinci yarısında çok top kaybı yaptıklarını ve efor sart ettiklerini vurgulayan Denizli, ''Topun ne kadar değerli olduğunu ikinci yarı hissederek oynadık. Pozisyonlarımız da oldu. Mutlak bir galibiyete ihtiyacımız vardı ve bunu elde ettik” diye konuştu.

 

38 yıldır beklenen imza! Büyük Mustafa, Büyük Altay'da!
 

'Tüm potansiyelimi ortaya koyacağım'

Play - off mücadelesine dair konuşan tecrübeli futbol adamı, ''Bu büyük camia, yetiştiğim camia her şeye layık bir camia. Dolayısıyla zor bir dönemdeyiz. İnanan bir takım var. Her geçen gün üstüne biraz daha koymalıyız. Potansiyelimiz var. Ben de tüm potansiyelimi ortaya koyacağım. Bundan sonra rakibimiz kim olacak onu değerlendireceğiz' diyerek sözlerini noktaladı. 

Senin için hazırladığımız haberler