Mustafa Denizli: Fenerbahçe havlu attı diyemeyiz...

04.03.2018 - 13:00 | Son Güncellenme: 04.03.2018 - 13:00

Mustafa Denizli: Fenerbahçe havlu attı diyemeyiz...

TRT Spor yorumcusu Mustafa Denizli, 3-2 biten Fenerbahçe - Akhisarspor maçını değerlendirdi.

Mustafa Denizli'nin sözlerinden Ajansspor.com'un derledikler şöyle:

Bu hafta oynanan maçlarda ligin altı ve üstü karıştı. Düşme potasındaki takımlar evinde kaybederken.  Fenerbahçe de kendi evinde kaybetti. Bu sonuçları kaç kişi tahmin edebilir? Kimse edemezdi herhalde. Yukarıdaki gruptan bir tanesi kopacak sanırım. Bu sonuçlar gerçekten sürpriz oldu. Özellikle Fenerbahçe maçı. Bu haftadaki sonuçlarla birlikte Fenerbahçe avantajını kullanamadı. 

"Akhisar akılcı oynadı"

Akhisar bu akşam müthiş mücadele örneği verdi. Akılcı savunma örneği yaptılar. Akhisar tekrar bir galibiyet serisi ortaya çıkardı; tam 4 maçta 12 puan aldılar. Akhisarspor aldığı bu galibiyet ile rahat bir nefes aldı artık  diyebiliriz. 

"Giuliano oyunda hiç yoktu"

Şener'in bugün sahada olmasını beklerdim ama Isla sahadaydı. Sanırım Aykut hoca Dirar ve Isla, dil olarak birbirleriyle iyi anlaştığı için Isla'ya görev verdi. Fenerbahçe'de, Giuliano oyunda hiç yoktu. İkinci yarı Giuliano ile Mehmet Ekici değişikliği bekliyordum. Mehmet Ekici kupa maçında Beşiktaş'a karşı olağanüstü bir maç sergilerken, bugün sahaya kilit isim olarak çıkacağını düşünüyordum.

"Fenerbahçe havlu attı diyemeyiz"

Bu savunma anlayışındaki Fenerbahçe kontratağa cevap veremiyor. Fenerbahçe şampiyonluk yolunda havlu attı diyemeyiz; rakipleri birbirleriyle oynayacaklar. Her şeye rağmen Fenerbahçe şampiyonluktan kopmuş değil. 

"Fenerbahçe final paslarını iyi yapamadı"

Gelen taraftarlar , Fenerbahçe'nin oynadığı futbol enerjisinden etkilenmiş değiller. Aykut hocayı haklı buluyorum; iki Beşiktaş maçından yorgun çıkıp Pazar günü oynamaları ve Beşiktaş'ın Pazartesi günü oynaması ile ilgili hak veriyorum kendisine . Fenerbahçe bugün final paslarını iyi değerlendiremedi. 

"Fenerbahçe artık rakiplerinin puan kaybını bekleyecek"

Ligde hiçbir takım için öngörü yapamayız bu saaten sonra. Bir tek Karabükspor, onlar artık her şeyden düşmüş durumdalar.  Dolasıyla Fenerbahçe artık rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler