Mustafa Denizli: 'Fenerbahçe'de en büyük hayal kırıklığı...'

23.12.2017 - 21:31 | Son Güncellenme: 23.12.2017 - 21:31

Mustafa Denizli: 'Fenerbahçe'de en büyük hayal kırıklığı...'

Denizli'den Fenerbahçe yorumu

"Karşılıklı ataklar şeklinde geçti . Fenerbahçe, İstanbul'da yakaladığı pozisyonları yakalamaya çalıştı olmadı ama şunu söylemem gerekir ki; Fenerbahçe'nın savunma geri dörtlüsünün tamamı yoktu. Bir takım için kolay değil. Uzatmalarda karşılıklı önemli ataklar vardı. Günü değerlendirmek gerekirse Başakşehir ve Galatasaray yarın kazanırlarsa çok önemli bir avantaj elde edecekler."

"Konya golü bulduktan sonra Fenerbahçe'de bir arayış başladı. Soldado oyuna girdikten sonra hedef santrfor oynamaya başladı. Giuliano'dan en etkin hareketler geldi. Ozan ve Soldado ile Fenerbahçe oyuna başlasaydı hücum etkinliği daha iyi olabilirdi. Bu maçta da Alper etkili ataklar yaptı. Giuliano da bunu göremedim. Orta sahada Oğuz Kağan'nın yerine başka bir isim ile başlayabilirdi. Oğuz Kağan kendini kendini geliştirecek bir oyuncu ama bu tip oyuncuları ikinci yarılarda onu kazanmak daha önemli. Garanti top oynamayı seviyor." 

"Bu akşam Oğuz Kağan yerine başka bir oyuncu ile başlardım. Bu oyuncu Ozan olurdu. Ozan çift taraflı bir oyuncu ve o bölgede oynayan en iyi oyuncu. Fenerbahçe'de bu akşam bire birlerde başarılı oyuncuları ön plana çıkmadı. Dirar olsun, Giuliano, Alper başarılı olamadılar. İsmail'in bu akşam olmayışı bir kayıp; Hasan Ali yerini dolduramadı."

"Aykut Hoca bu akşam Soldado ile başlayabilirdi. Fernandao yedekteydi. Dolasıyla Fenerbahçe'nin bu sezon yaptığı transferlere baktığımızda en büyük hayal kırıklığı Isla, sonrasında Dirar da öyle. Giuliano bence yüzde 50-50 ama ön plana çıkan isim kesinlikle Valbuena. Fenerbahçe'nin Valbuena haricindeki diğer oyuncular hayal kırıklığı olarak devreyi kapattılar."

"Fenerbahçe'nin sol ayaklı oyuncu sıkıntısı var takıma kesinlikle sol ayaklı oyuncu ihtiyacı var. Bakın Beşiktaş'a Caner, Talisca, Quresma, Tolgay gibi sol ayaklı oyuncuları mevcut."

Mustafa Denizli, Beşiktaş'ın 2-1 kaybettiği Sivasspor maçı ve Fenerbahçe'nin 1-1 berabere kaldığı Konyaspor mücadelesini TRT Spor'da yorumladı.

Mustafa Denizli'den Beşiktaş değerlendirmesi

"Sivasspor ligin en enteresan takımlarında bir tanesi kanatları iyi kullanabilen bir takım, pozisyon buldular ama net değil. Oyunun genelinde Beşiktaş oyunun hakimiydi."

"Böyle iyi giden bir takımda bir soru işareti de Fabri. Fabri bazen zamanlama hatası çok yapıyor. Bunu zaman zaman çok rahat bir şekilde görüyoruz."

"Beşiktaş'ın deplasman karnesine baktığımızda oldukça vasat bir görüntüsü var ama çok uzun sürmez bu düşüş. Beşiktaş en kötü Başakşehir'in 6 puan gerisinde bitirir."

Senin için hazırladığımız haberler