"Mustafa Denizli iddiası külliyen yalan"

02.12.2020 - 14:41 | Son Güncellenme: 02.12.2020 - 14:55

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın, 4-3 kazandıkları Fenerbahçe derbisi öncesinde Mustafa Denizli ile görüştüğü gündeme geldi. Sergen Yalçın, Mustafa Denizli ile gerçekten de görüştü mü? Başkan Ahmet Nur Çebi iddia için net konuştu. İşte detaylar...

"Mustafa Denizli iddiası külliyen yalan"

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktörlük için Mustafa Denizli ile görüşüldüğü yönünde bir gazetede çıkan haberin yanlış ve külliyen yalan olduğunu söyledi.

"Önümüzü kesemeyecekler"

Erol Kaynar'ın iletişim ve medya danışmanı olarak göreve başlaması nedeniyle medya mensupları ile bugün bir araya gelen Çebi, bu tür haberlerin neden yazıldığını çok iyi bildiğini belirterek, "Hem beni hem Sergen Hoca'yı, hem de Mustafa Hoca'yı zorda bırakan bir haber. Ama yanlış, külliyen yalan bir haber. Böyle bir durum sözkonusu olmadı. Sergen Hoca'nın başaracağına inanıyoruz. Beşiktaş'ın önünü kesemeyecekler" dedi.

"Eleştirin ama seviyeli olsun"

Eski yönetici Erol Kaynar, bugünden itibaren siyah beyazlı kulüpte gönüllü olarak başkanın iletişim ve medya danışmanı olarak çalışacak.

Kaynar, medya biriminde başlatılan kurumsallaşma hamlesini sürdüreceklerini belirterek "Gazeteci arkadaşlardan tek bir ricam var, tenkitlerinde seviyeli olmaları. Eleştiriye açığız. Biz de size daha fazla bilgi vermek için çalışacağız. Özellikle Youtube kanalımızı daha aktif hale getireceğiz" dedi.

Dalgakıran gelire odaklanacak

Kulüpte daha önce iletişim birimlerininden sorumlu olan ikinci başkan Adnan Dalgakıran ise bundan sonra tüm mesaisini yeni gelir kaynakları yaratacak projeler geliştirmek olacak.

Denizli, 'Bazı temaslar oldu' demişti

Üç büyüklerde şampiyonluk yaşayan tek teknik direktör olan Mustafa Denizli, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi Ajansspor'un "Süper Lig'e döneceğiniz, Beşiktaş'a sportif direktör olacağınız söyleniyor... Size teklif geldi mi?" sorusuna şöyle yanıt vermişti:

"Spor kamuoyunun düşüncelerini ifade etmesi yıllarca yaşadığımız şeyler. O bir düşüncedir, teoridir.. Bunun dışında herhangi bir şey yoktur. Ben döneceğim derken kafamda değerlendirip ‘Evet burada hem mutlu olur hem mutlu ederim' diyebileceğim bir ortamı bulursam dönerim. Beni tatmin etmeyecek bir çalışmanın içine girmem. Şu an bazı temaslar oldu ama kafamda paralellik göstermeyen teklifler. Benim için her teklif, nereden gelirse gelsin değerli tabi ama benim içinde yaşadığım ortam ve hedefler daha farklı olabiliyor. Öyle bir şeyi bulduğum zaman, kendi içimde olumlu olarak yaşadığım zaman mutlaka olacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler