Mustafa Denizli, milli takımı ve Fenerbahçe'deki başkanlık seçimini değerlendirdi

24.03.2018 - 20:25 | Son Güncellenme: 24.03.2018 - 20:25

Mustafa Denizli, milli takımı ve Fenerbahçe'deki başkanlık seçimini değerlendirdi

TRT Spor yorumcusu Mustafa Denizli dün akşam oynanan A milli takımımızın İrlanda Cumhuriyetini 1-0 yendiği maç ile ilgili konuşurken, Fenerbahçe'deki başkanlık seçimine de  değindi.

Mustafa Denizli'nin sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Milli takım çok farklı bir yer, milli takımda görev yapmak çok önemli. Ceza alanından şutun olmadığı bir maçtı ama maçın en önemli pozisyonunu İrlanda yakaladı. Milli takım seviyesinde, kalitenin gerisinde bir maç izledik. İrlanda bizi test edecek takım değil. Şu İrlanda takımı bizim ligimizde kimi yenebilir ki? "

 

"Karadağ maçını kazanmamız güven duygusunu tazeleyecektir"

"Yeni gelen oyuncularımız ve genç oyuncularımız takıma dahil oldular. Takımın kaynaşması zamanla olur. Bu kulüp takımlarında da öyle. Dün, rakip karşısında iyi bir iş mi yaptık? Hayır! İrlanda Cumhuriyeti takımı da yeni bir anlayış ve yeni bir jenerasyon ile maça çıktı. Karadağ maçını kazanmamız, kendimize olan güven duygusunu tazeleyecektir"

"Orta sahada tempo kazanmamız gerekiyor"

"Dün üç  olumlu durum vardı. Bir organizasyon, iki güzel oyun, üç fevkalade skor. Ama skora mutlu olacak futbolsever var mıydı? Bence yok! Milli takımda orta sahada çabuk oynamamız ve tempo kazanmamız gerekiyor." 

"Hakan ve Yusuf bizim kilit oyuncularımız"

"Sağ bekte Gökhan, Şener ve Kaan; sol bekte Hasan Ali, Caner ve İsmail oldukça sorun yaşamayız. Öne oynayan tek oyuncumuz mecburiyetten Volkan oldu ama milli takımda zamanla diğer oyuncularımız da öne oynamaya başlayacaklardır. Kreatif oyuncu olarak, Hakan Çalhanoğlu ve Yusuf Yazıcı takımın  kilit oyuncuları olarak öne çıkıyor."

"Seyirciyi de seçmek lazım"

"Milli takımımız uğurlu stat olarak İzmir'de oynuyordu. Türkiye'nin birçok yerinde futbol şehri var. Eskişehir, Bursa, Trabzon ve Kayseri gibi kentler bulunuyor  ama neresi olursa olsun, coşkulu tezahürat yapan seyirciyi de seçmek lazım."

"Fenerbahçe kongresi katılım çok yüksek olacaktır"

"Fenerbahçe kongresinde yer alan üyeler seçim ve bir değerlendirme yapacaklardır. Ali Koç ve Aziz Yıldırım doğal bir şekilde adaylığını koydular. Fenerbahçe kongresine tarihinin en yüksek katılımı olacaktır." 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler