Mustafa Denizli: 'Olağanüstü yarışa hazır olun'

10.12.2017 - 16:40 | Son Güncellenme: 10.12.2017 - 16:40

Mustafa Denizli: 'Olağanüstü yarışa hazır olun'

Mustafa Denizli, 1-1 biten Kayserispor-Beşiktaş maçını TRT Spor'da yorumladı.

Öne çıkan açıkmalar şu şekilde:

"Benim için bu akşam sonuç süpriz olmadı. Çok iyi bir Kayserispor ve Avrupa'da önemli bir başarı kaydeden Beşiktaş'ın mücadelesinde puanları iki takım paylaştı ve Beşiktaş liderin 5 puan gerisine düştü."

Denizli: "Quresma o golü atsa..."

"Oyunda tempo hiç bir zaman düşmedi. İki takım mücadelenin hakkını vererek oyundan zaman çalmadılar. Belki bu akşam Quresma o golü atsa Kayserispor'un direnci kıralabilirdi."

"Umut üzerine koyarak gidiyor"

"Baktığımız zaman normalde Kayserispor takımında yıldız oyuncu yok .Biraz Deniz Türüç diğer oyunculara önderlik yapabiliyor. Dolasıyla takım olgusunun farkında olabiliyor. Kayserispor takımı çok iyi savunma yapıyorlar iyi pas yapabiliyorlar ama şunu söylemem gerekiyor ki; Umut'un çok iyi grafiği var, iyi yolda ve her şeyini ortaya koyuyor. Umut'a hiçbir zaman fizik gücünü ortaya koyamadığını kimse söyleyemez .Umut üzerine koyarak gitmeye devam ediyor."

"İkinci yarı olağanüstü yarışa hazır olun"

"Kayserispor bu akşam son derece kıymetli bir puan aldı. Şampiyonluk potasına baktığımızda hemen hemen ligin yarısı potanın içinde olduğunu gösteriyor. Galatasaray ve Fenerbahçe haftanın en karlı takımları oldu .Ligin 2'inci yarısı olağanüstü bir yarışa girilecek .Trabzonspor da şampiyonluk grubunda 'ben de varım' dedi." 

"Beşiktaş, özellikle kenarlardan istediği topları çıkaramadı.  Gökhan olsun, Adriano olsun istediği topları öne taşıyamadılar. Yine Babel, Quaresma, Talisca başarılı olamadılar. Bir bakıma önemii bir başarıdan sonra gelen güvene bağlı sonuç ortaya çıkabiliyor. Beşiktaş bu akşam Kayseri bloğunu aşamadı."

Senin için hazırladığımız haberler