Mustafa Denizli şampiyonluk yarışını değerlendirdi! Hangi takım daha şanslı?

25.03.2018 - 17:44 | Son Güncellenme: 25.03.2018 - 17:44

Mustafa Denizli şampiyonluk yarışını değerlendirdi! Hangi takım daha şanslı?

TRT Spor yorumcusu Mustafa Denizli , Şampiyonluk yarışındaki takımların analizini yaparken , önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli'nin sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

"Yukarıdaki gruptan rakiplerine puan kaybetmeden 73 puan toplayan takım şampiyon olacaktır. Galatasaray bütün maçlarını kazanması halinde şampiyon oluyor zaten. Başakşehir'i kayıpsız geçerse 74 puanla şampiyon olur. Galatasaray son 8 maçını oynarken, Başakşehir ve Beşiktaş maçlarını içeride oynayacak." 

"Galatasaray ilk 4-5 maçını kaybetmezse ....."

"Galatasaray son hafta rahat gözüküyor, eğer ilk 4-5 maçında rakiplerine kaybetmeden 11 puan çıkartırsa şampiyon olur. Fenerbahçe, Galatasaray'ın oynayacağı Akhisar ve Gençlerbirliği maçlarında yara almıştı. Galatasaray bu rakiplerlerle oynayacak , puan kaybına uğrayabilir."

"Başakşehir'in zor rakipleri var"

"Bu sezon çok enteresan sonuçlar çıktı. Özellikle Başakşehir takımı, ilk yarıda müthiş mücadele gösterdi. Başakşehir takımının zor rakipleri var. Osmanlıspor ve Kasımpaşa maçları çok zor geçecek. Bu takımların ligde puana ihtiyacı var." 

"Başakşehir kompakt bir takım"

"Sezon başında oynadığı oyun ve Beşiktaş maçını kazanarak Başakşehir mutlak bu yarışın içinde artık. Geçen haftaki Beşiktaş maçını kazanan ve çok iyi oynayan Başakşehir takımını kim yenebilir? Başakşehir takımı saha içinde ve saha dışında kompakt bir takım. Şampiyonluk yolunda ciddi şansı var." 

"Fenerbahçe'nin tablo olarak ciddi avantajı var"

"Fenerbahçe'nin tabloya bakıldığında büyük bir avantajı var ama bu tip takımlara karşı Fenerbahçe puan kaybedebiliyor.  İç saha maçlarında Galatasaray, dış saha maçlarında Fenerbahçe'nin başarılı olduğunu gördük. "

"Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynarsa ....."

"Son 8 haftanın tablosuna baktığımızda 8'de 8 kim yapabilir sizce? Bence Fenerbahçe ama Fenerbahçe gibi oynarsa. Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında matematik olarak şansı var ama rakiplerinin de puan kaybetmesi önemli olacaktır." 

"Beşiktaş , Başakşehir maçını....."

"Beşiktaş, Başakşehir maçını kazansaydı çok ciddi şampiyonluk şansı olacaktı. Kendi aralarında oynayacakları maçlar, şampiyonluk yarışının  artık şekillenmesine neden olacaktır."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler