Mustafa Denizli'den Altay Açıklaması

Akın Ungan
07.05.2022 - 22:31 | Son Güncellenme: 07.05.2022 - 22:39

Teknik direktör Mustafa Denizli, Süper Lig'e veda ederek, gelecek sezon TFF 1. Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Altay için açıklama paylaştı. İşte detaylar.

Mustafa Denizli'den Altay Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği gibi performans sergileyemeyen Altay, Süper Lig'e veda eden 4 takım arasında yer aldı. İzmir temsilcisi gelecek sezon için Spor Toto 1. Lig'de mücadele etmeye hazırlanırken, tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

"En zor günümüz bugün ise, bugün de sözümüz Büyük Altay’dır"

Denizli'nin paylaşımında şu ifadeler yer aldı: "Büyük Altay Camiasına; en zor günümüz bugün ise, bugün de sözümüz Büyük Altay’dır. Bu hafta içi buluşacağız. Takımımızdan desteğinizi, camiamızdan inancınızı esirgemeyin Altay Altaylılarındır."

Ligde 20 maçta 18 puan topladı

Altay'ın efsane ismi Mustafa Denizli, bu sezona İzmir temsilcisinin başında başlamış ve 3'ü kupa maçı olmak üzere toplam 23 karşılaşmaya çıkmıştı. Süper Lig'de 20 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan tecrübeli hoca 18 puan toplayabildi. Beklenen performansın altında kalan Mustafa Denizli, istifa ederek görevinden ayrıldı.

Senin için hazırladığımız haberler