Mustafa Denizli'den şampiyonluk kehaneti

05.12.2017 - 18:49 | Son Güncellenme: 05.12.2017 - 18:49

Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşılaştığı haftanın ardından ünlü teknik adam Mustafa Denizli, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını yorumladı. Dört takımın mücadele içinde olduğun belirten Denizli ayrıca Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayabileceğini ifade etti.

Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan Mustafa Denizli şunları ifade etti:

"Domine eden dört takım var zaten. Bazılarının yukarı doğru bazılarını aşağı doğru hareket etti ama bir grup oluştu. Galatasaray'ın Beşiktaş'a kaybetmesi anormal değil. Konuşulan Galatasaray'ın oyunu"

"Tudor ayrılması hakkında bu saatten sonra konuşulan şeyler gereksiz. Düşünüp taşınıp herhangi bir değişikliği gitmeden bir plan yapmışlar. Liderin bir puan gerisinde şampiyonluk yarışının içinde bir takımdan bahsediyoruz. Galatasaray'da son haftalarda bir sorun olduğu kesin ama değişiklik için yeterli bir sebep mi bence değil"

"İlk yarıda nasıl şekillendi ise şampiyonluk yarışı ikinci yarıda da öyle devam edecektir. Ligin muhtemelen 25 hafta geçtikten sonra oradaki takım sayı azalır 28.haftadan sonra şampiyonluk yarışı iki takıma düşer. Bugünden herhangi bir takımın üzerine yorum yapmak doğru olmaz. Taraftar desteği yüksek takımlarla mücadele ediyor Başakşehir. Bazı açılardan da avantaj olarak kabul edilebilir. "

Beşiktaş çeyrek finale kalacaktır

"Nihai hedef her turnuvada kupadır. Beşiktaş'ın bu sezonki performansı çok iyi bir tablodur. Bence büyük ihtimalle çeyrek final görecektir. Beşiktaş neler yapabileceğini grupta göstermiştir."

"Fenerbahçe'nin rakiplerinin kayıp puanları onları motivasyon olarak bir üste çekti. Fenerbahçe yarışın içinde kendi gayretleri ve rakiplerinin kayıpları ile yer almayı başardı"

 

Senin için hazırladığımız haberler