Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Er'den Ali Akman Ve Umut Nayir Açıklaması

İsa Kethüda
16.05.2023 - 17:57 | Son Güncellenme: 16.05.2023 - 18:04

Son dakika spor haberi: Süper Lig'de Ümraniyespor'da teknik direktör Mustafa Er; eski öğrencisi Ali Akman ve Umut Nayir hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Er'den Ali Akman Ve Umut Nayir Açıklaması

AJANSSPOR HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir'le karşılaşacak olan Ümraniyespor'da Teknik Direktör Mustafa Er; İstanbul temsilcisinin son durumu, Umut Nayir ve eski öğrencileri Ali Akman ve Burak Kapacak'la ilgili açıklamalarda bulundu. 

"Önümüzdeki sezonla ilgili hiçbir şey konuşmadık"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mustafa Er, "Ümraniyespor'la sezon sonuna kadar anlaştık. Önümüzdeki sezonla ilgili hiçbir şey konuşmadık. Çünkü önümüzdeki seneyi konuşursak iş farklı yerlere gidebilir. 

"Bu duruma alışkınız"

Küme düşme potasında mücadele ediyoruz, ben ve ekibim baskı unsurunun fazla olduğu kulüplerde mücadele ettik. Bu duruma alışkınız; iki maçta da net pozisyonlar bulduk, bireysel hata oranını da düşürdük. Özetle; ligin sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi. 

İlgini Çekebilir
Osayi-Samuel'den kötü haber geldi
Habere Git

Umut Nayir'e övgü dolu sözler 

Umut Nayir'in performansınına ayrı bir parantez açan Er, "Umut Nayir bu sezonun flaş oyuncularından birisi. Kulübü sahipleniyor, katkı veriyor. Sivasspor maçında hat-trick yaptı, Alanya karşılaşmasında golü verilmedi ancak yorumcuların birçoğu 'gol' dedi. 

Kalan 4 maçımızda da Umut bize çok ciddi katkı sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Burak Kapacak'ın Fransa'ya transferi neden olmadı? 

Bursaspor'dan eski öğrencileri Ali Akman ve Burak Kapacak'la ilgili konuşan Mustafa Er, "Bursaspor'da çalıştığımız dönemde 8 futbolcumuzun 7 tanesi Süper Lig 1 tanesi de Bundesliga'ya gitti. 

İlgini Çekebilir
Bursaspor umutlarını son haftaya bıraktı!
Habere Git

Bursaspor'da o dönem iyi kordine edilemedi, daha farklı olabilirdi. Burak Kapacak'ın Bordoeux'ya transferi son anda olmadı, o dönem kulüp Fenerbahçe'yi tercih etti. Belki de bonservis konusunda Fenerbahçe'nin teklifi daha cazip geldi.

"Ali kulübüne bonservis kazandırabilirdi"

Ali Akman süreci yanlış yönetilmedi. Bursaspor büyük bir camia. Ali orada hata yaptı. Ümit Milli Takım kampında E.Frankfurt'la sözleşme imzaladı. Ali, Bursaspor'da Ali oldu. Ali kulübüne bonservis kazandırabilirdi. 

"Ali'ye o dönemle ilgili kırgın ve kızgınım"

O süreçte Ali takımda kalsaydı farklı olabilirdi en azından play-off oynama ihtimalimiz vardı. Ali'ye o dönemle ilgili kırgın ve kızgınım. Ali hakkında çok fazla yorum yapmak istemiyorum; herkes hak ettiğini yaşıyor" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Stimac'tan Fenerbahçe'ye mesaj!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler