Mustafa Gürsel'den Emre Demir ve Siraçhan Nas yorumu

Ali Bozkurt
22.09.2023 - 15:18 | Son Güncellenme: 22.09.2023 - 15:21

Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, İstanbul temsilcisine geliş süreci, Eyüpspor maçı, Emre Demir ve Siraçhan Nas'la ilgili konuştu. Detaylar haberimizde...

Mustafa Gürsel'den Emre Demir ve Siraçhan Nas yorumu

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig takımı Ümraniyespor'da Mustafa Er'in ardından teknik direktörlük görevine getiren Mustafa Gürsel gündeme dair açıklamalarda bulundu.  

''Ümraniyespor sezona sıkıntılı başladı kaos ortamıyla başladı''

Radyo Spor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mustafa Gürsel, "Bandırmaspor'dan ayrıldıktan sonra teklifler geldi ancak bu teklifleri kabul etmedim. Ümraniyespor süreci bir gecede gelişti, başkanla hedeflerimiz örüştü ve imzayı attım. Ümraniyespor sezona sıkıntılı başladı kaos ortamıyla başladı. Kadro yapılanmasıyla ilgili görüştük, iki yabancı ve bir yerli oyuncu transfer ettik" dedi ve ekledi:  

"Fenerbahçe'den Emre Demir transferin son günü aramıza katıldı, yetenekli bir oyuncu. Emre Demir o beklenen patlamayı, çıkışı bir türlü yapamadı, umarım bunu başarır. Her oyuncumu geliştirmek benim amacım. Sirachan'la da olsun diğer oyuncularımla yaklaşık 1 hafta 10 gün çalışma imkanım oldu. Siraçhan yetenekli, gelecek vadeden bir isim"  

Eyüpspor maçı yorumu

"Eyüpspor Lig'in ilk 5 haftasında 5 galibiyet elde etti. Tabii ki Eyüpspor'un mağlup olmaması, takımımız adına olumlu motivasyon kaynağı olacaktır. Ancak bizler hedefler konusunda maç maç gidiyoruz, bizim için her maç aynı, kısa vadede hedefimiz kulübü bulunduğu kaos ortamından çıkarmak"

Senin için hazırladığımız haberler