Mustafa Kapı'dan sonra Galatasaray bir genci daha kaybediyor! Kadro dışı...

13.06.2021 - 15:35 | Son Güncellenme: 13.06.2021 - 15:55

Galatasaray, Mustafa Kapı'nın ardından bir genci daha kaybetmek üzere. Bartuğ Elmaz, Galatasaray'da kadro dışı kaldı. İşte detaylar...

Mustafa Kapı'dan sonra Galatasaray bir genci daha kaybediyor! Kadro dışı...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonu 2. sırada tamamlayan Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Geleceğin yıldız isimlerinden biri olarak gösterilen Bartuğ Elmaz'ın kadro dışı bırakıldığu iddia edildi. Detaylar haberde... 

Bartuğ Yılmaz kadro dışı kaldı

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray'da U-19 takımında forma giyen 18 yaşındaki oyuncuya yeni sözleşme teklifinde bulunuldu. Ancak oyuncu tarafı sözleşme uzatmaya sıcak bakmadığı için Bartuğ Elmaz kadro dışı bırakıldı. 

Ali Yavaş görüşmelere devam ediyor

Alanyaspor maçının kadrosuna alınmayan futbolcu, yarın başlayacak yeni sezon hazırlık kampına da alınmayabilir. Galatasaray altyapı sorumlusu Ali Yavaş, 1 yıl daha sözleşmesi olan oyuncu tarafıyla görüşmelerini sürdürüyor.

Terim tarafından kadroya alınmıştı

Fatih Terim tarafından sezon başında A Takım kadrosuna dahil edilen ve ilk kez Göztepe maçında sarı-kırmızılı takımın formasını giyen 18 yaşındaki oyuncu merkez orta saha olarak görev yapıyor.

Kaç gol attı?

Galatasaray alt yapısının son dönemdeki en büyük yıldız adayları arasında gösterilen Bartuğ Elmaz U19 liginde lider olan Sarı-Kırmızılı takımla bu sezon 16 maçta 4 gollük performans ortaya koymuştu.

Akıllara Mustafa Kapı geldi 

Galatasaray'da daha önce kulüp altyapısından yetişen ve şu sıralarda Lille kadrosunda yer alan Mustafa Kapı da sözleşme uzatma tekliflerini reddettiği gerekçesiyle kadro dışı bırakılmıştı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Son 3 yılı yatılı olmak üzere 2014 yılından bu yana Galatasaray Futbol Akademisi bünyesinde yetişmesine emek verilen Mustafa Kapı, sözleşme uzatılması için kendisine sunulan tüm yapıcı önerileri reddettiğinden, kadro dışı bırakılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler