Mustafa Kaplan açıkladı: "Fenerbahçe'nin ilgisi vardı"

03.07.2019 - 15:32 | Son Güncellenme: 03.07.2019 - 18:32

Mustafa Kaplan açıkladı: "Fenerbahçe'nin ilgisi vardı"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

 

Radyospor'da Özgür Sancar'a konuşan Kaplan, şu ifadeleri kullandı:

 

"Antrenmanlarımız başladı. Transfer sezonu ile ilgili yoğunluğumuz da devam ediyor. Güzel işler yapmak istiyoruz. Yaş ortalamasını düşürmek istiyoruz. Geçen sezon şampiyon olan bir takımımız var. Hem yaş ortalamasını düşürmek hem de altyapıdan oyuncular çıkarmak istiyoruz. Pilot takımımızdan 7 tane oyuncu aldık. Bunların hepsini bir araya getirip yapacağımız nokta transferlerle de lige girmek istiyoruz."

 

"Ankaragücü'nde yaptığımızı burada da yapacağız"

"Sefa Yılmaz benim bildiğim bir oyuncu. Bonservis bedeli ve menajeri de yok. Menajerleri kulüpten tutmak istiyoruz. Bizim aldığımız oyuncuların hepsinde bonservis bedeli yok. Ankaragücü'nde de bunu yaptık, burada da aynı şeyi yapmaya çalışıyoruz. Görüştüğümüz isimler var. Başkanımız, yönetim kurulumuz hep beraber oturup planlamamızı yapıyoruz."

 

Mustafa Pektemek...

Mustafa Pektemek'le Gençlerbirliği'nde çalıştım. Bizim planlamamızda onunla ilgili bir tasarrufumuz olmadı. Oraya başka isimler düşünüyoruz. İki tane santrafor almak istiyoruz.

 

"Mert Çetin'e Fenerbahçe'nin ilgisi vardı"

Mert Çetin'e Fenerbahçe'nin ilgisi vardı ama şu anda kulübe gelen net bir teklif yok. Mert bizim altyapımızdan çıkan biri. Onunla ilgili bir tasarruf olursa bilgilendirme yaparız. Kulübe maddi açıdan da bir katkısı olursa ona başkanımız karar verir. Ben bu sene takımda kalmasını istiyoruz. Bu sene bizde kalırsa gelecek sezon Avrupa'nın iyi takımlarına transfer yapma ihtimali var. Bu oyuncuları ülke futboluna ve Gençlerbirliği'ne kazandırmak istiyoruz. Bütün bu durumları değerlendiriyoruz. Bonservis ve menajer parası ödemeden transfer yapmak istiyoruz. Gençlerbirliği'nin hedefi her zaman Süper Lig'dir. İyi futbol oynamak istiyoruz.

 

"Boyd Beşiktaş'a katkı sağlar"

Boyd kişilik olarak iyi biri ve başarılı bir oyuncu. Beşiktaş'ın transfer etmesini isterim ve katkı sağlayacağını düşünüyorum. Futbolu çok seviyor. Dolaylı yollardan bana sorular geldi, gerekenleri söyledim.

Senin için hazırladığımız haberler