Mustafa Kaplan: ''Türk futbolu adına üzgünüm''

15.01.2021 - 21:15 | Son Güncellenme: 15.01.2021 - 21:21

Son dakika spor haberleri... Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kaplan, VAR sistemi ve hakeme yönelik tepkide bulundu. İşte o açıklamalar...

Mustafa Kaplan: ''Türk futbolu adına üzgünüm''

Süper Lig'de 19. haftanın açılış maçında Fatih Karagümrük, deplasmanda Gençlerbirliği'ni 3-1 yendi.

Karşılaşmanın ardından Ankara ekibinde açıklamalarda bulunan teknik direktör Mustafa Kaplan, "Konuşacak çok şey var ama konuşsak ceza alacağız. Bu yüzden konuşmayacağım" dedi.

Türk futbolu adına üzgünüm

Karşılaşmada verilen hakem kararlarına tepki gösteren Kaplan, ''Sahaya çıkıp oynamak isteyen Gençlerbirliği var ama hata yaparak 2 gol yedik. Futbol oynamak isteyen bir Gençlerbirliği var. Ben Türk futbolu adına üzgünüm. Burada bir şey yapmak isteyen bir Gençlerbirliği var. Golü buluyoruz... Konuşmak istemiyorum. Ben çok gerginim. Biz sahaya çıkıp kaybetmek istemiyoruz'' şeklinde konuştu.

VAR’dan gelen kararlara sitem eden Kaplan, ''Hakem hakkında konuşmak istemiyorum. Yediğimiz 3. golde rakibin 1. bölgesinde faul var. Bu kadar VAR'a takılmak... Biraz da kararlarını sen vereceksin. Ben onlara saygılıyım ama kırgınım. Sahada güzel şeyler yapmak istedik. Bu kadar ufacık şeylerle maçı kaybettiğimiz için üzgünüm. İnşallah bazı şeyler değişir" ifadelerini kullandı. 

Ali Şansalan serbest vuruş, VAR penaltı dedi

Gençlerbirliği - Karagümrük maçının 20. dakikada Gençlerbirliği'nde Piris da Motta'nın Borini'ye yaptığı faule hakem Ali Şansalan, ceza sahası dışında olduğu gerekçesiyle serbest vuruş kararı verdi. VAR incelemesi sonucunda faulün ceza sahası içinde olduğu tespit edildi ve penaltı kararı verildi.

22. dakikada penaltıyı kullanan Biglia, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Senin için hazırladığımız haberler