Mustafa Kaplan'dan 2-2 açıklaması!

14.12.2019 - 22:17 | Son Güncellenme: 14.12.2019 - 22:19

Ankaragücü teknik direktörü Mustafa Kaplan, Galatasaray ile deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından yayıncı kuruluşa maçı değerlendirdi. Kaplan, "2-0'dan 2-2 yapmak mucize gibi bir şeydi" dedi.

Mustafa Kaplan: "Bir mucize"

Mustafa Kaplan, "Maçın çok hikayesi var. Maçın başında öne de geçebilirdik. Direnç gösterdik. Hepsini kutluyorum. Biz geriye düşünce, iyi bir dönüş yaptık. Hamlelerimiz de yerinde oldu. Öne geçseydik belki maçın seyri farklı olabilirdi. Biz taraftarlarımızı mutlu ettik. İlk kez puan aldık. Galatasaray'a karşı 2-0'dan 2-2 yapmak da bir mucize. Saha içerisindeki alternatiflerimiz sıkıntılı. Bugün iyi dönüş oldu. Galatasaray'a deplasmanda 2 gol atmak hepimizi mutlu etti" dedi.

Mustafa Kaplan: "6 puan alırsak var olduğumuzu göstereceğiz"

Kaplan, "Bu oyun formatını son 2 maçta da kullanmak istiyoruz. İyi bir sonuç aldık. Orgill maçın başında sakatlandı, ısınmada. Oynamak istediğini söyleyince devam ettik. Geçen sene bıraktığımız Orgill değil. Maçın başında yakaladığımız pozisyonlar vardı. 10 kişi kalınca Pazdan'ı öne çıkarttık, İlhan'ı forvete koyduk. İyi bir sonuç aldık. Üzerimizdeki baskıyı attık. Önümüzdeki maçlarda 4 ya da 6 puan alırsak var olduğumuzu göstereceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Mustafa Kaplan: "Orgill'i oyundan almayı düşünüyorduk ama geç kaldık"

Öte yandan Mustafa Kaplan, A Spor'a da bir röportaj verdi. Kaplan, "Bu sevince ihtiyacımız vardı. Kontraya çıktığımız toplarda gol bulabilsek işin seyri farklı olabilirdi. 10 kişi kalınca sistem değiştirdik. Pes etmedik. Bizim için aydınlık günler geliyor diye düşünüyoruz. Devre arası transferi açıp geçen sene yaşadığımız mucizeyi yine yaşatmak istiyoruz. Ben oyuncularıma teşekkür ediyorum. Orgill'i oyundan almayı düşünüyorduk ama geç kaldık" ifadelerini kullandı.

Karşılaşma sonrası sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan Kaplan, "İstanbul'un boğazında değil, Ankara'nın ayazında sevdik biz... İnandık ve asla vazgeçmeyeceğiz...Şuna bir bak, Şuna bir bak. Güzel duygularını paylaşan ve her daim yanımızda olan cefakar taraftarlarımıza çok teşekkür ediyor, sağ salim Ankara’ya dönmelerini diliyorum. İyi gününde, kötü gününde sadece" dedi. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler