Mustafa Ödübek: "Kartalspor kimsenin oyuncağı değil"

23.11.2015 - 01:05 | Son Güncellenme: 23.11.2015 - 01:05

Kartalspor 2. başkanı Mustafa Ödübek sessizliğini yine Ajansspor'a bozdu ve teknik direktör Özgür Zengin'in istifasını istedi.

ÖZEL HABER | Mustafa YAŞAR

Geçtiğimiz hafta sahasında aldığı Gümüşhanespor yenilgisi ile sarsılan dün de deplasmanda Sivas Belediyespor karşısında alınan 5-0'lık ağır yenilgi ile yine alt sıralara düşen Kartalspor'da şok yaşanıyor. Bordo-beyazlıların 2.başkanı Mustafa Ödübek, "Bu son yenilgi bir hezimettir ve bana göre bu hezimetin faturasını teknik direktörümüz Özgür Zengin ödemelidir. Kendisinin Salı gününe kadar istifa etmesini bekliyorum" dedi.

"Önce Özgür gidecek. Bırakıp gitmemizi isteyenler de adil olacak"

Başarısız olduğu halde istifa etmekten geri duran Özgür Zengin'in yönetimlerine rağmen kulübün içinde etkin siyasi güç tarafından kollandığını söyleyen Ödübek, "Kartalspor saha içi ve dışında 66 yıllık tarihine yakışmayan günler yaşıyor. Yönetimimize iletilmiş yapıcı bir öneri yok ama duyuyor ve biliyoruz ki Kartal Belediye başkanı Altınok Öz istifa edip olağanüstü kongreye gitmemizi istiyormuş. Ben onursal başkanımız Öz'den böyle bir yaklaşım beklemezdim ama ne yazık ki kulübümüzü zor günlerde yönetmeye çalışan bizlerden bugün bırakıp gitmemizi istiyor olmasını da kabul edemem. Bu kulüp birilerinin oyuncağı değil, olmayacak da, ben buna müsaade etmeyeceğim" dedi. 

"Kartalsporluların gönlünde yatan teknik adamı göreve getireceğiz"

Kartalspor'un saha dışında bu sorunlarla mücadele ettiğini ancak bugün öncelikli sorunun göreve getirildiği ilk günden beri haklı gerekçelerle istemediği teknik direktör Özgür Zengin olduğuna işaret eden 2.başkan Mustafa Ödübek, "Başkanımız Binali Aydın ve yönetimimizdeki diğer arkadaşlarım da benimle aynı düşünüyor ancak bunu ifade etmekten geri duruyorlar. Zengin'de istenmediğini biliyor ancak sırtını bu görevde kalmasını isteyen siyasi güce dayıyor. Takımımızın ligdeki durumu ortada. Soruyorum bu takıma başarılıdır diyen var mı? Her fırsatta sosyal medya hesabından bırakmaya hazırım diyen ancak aksine davranışlar sergileyen Zengin'in Salı gününe kadar istifa etmesini bekleyeceğim etmez ise Salı günü yapacağımız yönetim kurulu toplantısında görevine son verilmesi kararı alacağız. Hiç kimse de merak etmesin Kartalspor'u layık olduğu ve çok sevilen bir teknik adama teslim edeceğiz Özgür Zengin ile kaybedecek zamanımız yok" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler