Mustafa Özer: “Başkana, ‘yürekli insanlarla oynayacağız’ dedim”

03.02.2020 - 01:47 | Son Güncellenme: 03.02.2020 - 01:47

Bursaspor, TFF 1. Lig’in 20. haftasında sahasında Eskişehirspor’u konuk etti. Es-Es, deplasmanda rakibini 1-0 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

"Hedefimiz Eskişehir’i ligde bırakmak"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, “Bursaspor, takımını centilmenlikten dolayı kutluyorum. Çok güzel maç oldu. İlk yarıda, birkaç pozisyonumuz vardı. İkinci yarı oyuna hakim olduk. Kontratağa dayalı sistemimiz vardı. Hafta içerisinde bunu antrenmanlarda çalışmıştık. Bir, iki tane pozisyon yakalayacağımızı biliyorduk. Üst düzey oyuncularımız var ama kadro derinliğimiz yok. Güzel bir maç oldu. Oyuncularıma, rakibe, taraftara saygılı olmalarını söylüyorum. Mutluyuz, bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Oyuncularım gayet yürekli oynadılar. 4 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik aldık. 4 haftadır dışarıda oynuyoruz. Stadyumumuz tadilatta. Taraftarlarımız bize çok iyi destek veriyor. Arması, bayrağı için mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. 11 tane oyuncum ve oyuna girenler İstiklal Marşı’nı okuyor. Yabancılar dahil bazı oyuncular bizi bırakıp gitti. Ben gittiklerini üzülmedim. Başkana, ‘yürekli insanlarla oynayacağız’ dedim. Elimden geldiği kadar oyuncularımı maça hazırlıyorum. Oyuncularımı alnından öpüyorum. Benim amacım Eskişehirspor ve Türk milli takımına oyuncu yetiştirmek. İnşallah başarırız. Hedefimiz Eskişehir’i ligde bırakmak” dedi.

“Eskişehirspor’u ligde tutmak için herkes gövdesini koydu”

Mustafa Özer, "Bursa maçında yaklaşık 3-4 tane oyuncumuzun hafif sakatlıkları vardı. Oyuncularım fedakarlık yaptı. Elimizde sadece 12 tane oyuncu kalmış, U17 ve U19’dan takviye yaptık. İşimiz kolay değil, 23-24 puana daha ihtiyacımız var. Bu puanları almak için çok çalışmalıyız. Bütün takımlar takviye yaptı, bizden 12 tane oyuncu gitti. Ekibim, herkes birlik ve beraberlik içerisinde. Eskişehir taraftarı bizi desteklemeye devam etsin. Eskişehirspor’un kurtuluşu bu çocuklarda. Biz, inançlıyız, ligde bırakmak için buradayız. Ben gövdemi koydum, herkes Eskişehirspor için gövdesini koydu” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler