Mustafa Özer: "İyi bir kadromuz var. Korkum yok"

29.10.2020 - 15:42 | Son Güncellenme: 29.10.2020 - 15:42

TFF 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor'da İsmet Taşdemir'den boşalan teknik direktörlük görevine Mustafa Özer getirildi. Mustafa Özer, Ankaraspor'a transfer sürecini anlattı. İşte detaylar...

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer gündeme dair özel açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mustafa Özer, "Kariyerimizde yeni başlangıç yapıyoruz. Ankaraspor'da İsmet Taşdemir ayrıldıktan sonra yönetim benimle temasa geçti. Ben de yaptığımız görüşmelerde görevi kabul ettim. İki gündür antrenmanlara çıkıyorum. Burada çok güzel bir ortam var. Tesisler çok iyi. Ankara'da yaşayan birisiyim. Ankara kentini çok seviyorum. Ankaraspor da Ankara için önemli bir takım. Yeni bir heyecan. İnşallah hayırlısı olur. TFF 1. Lig zor bir lig. Bu ligde başarılı olabilmek için çok çalışmak gerekiyor. Futbol skorlara odaklı bir spor dalı. Başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Futbolculara formayı hak edenin alacağını anlattık. Çok iyi bir sistem kurduk. Ankaraspor'da teknoloji de var. Hiçbir futbolcunun hakkını yemeyeceğiz. Antrenman ve maç verilerini ön planda tutacağız. Tecrübeli ve genç oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Güzel bir harmanlama ile iyi bir kadro oluşturup yolumuza devam edeceğiz. İyi niyetliyiz. İyi bir şekilde çalışacağımıza inanıyorum. İyi bir kulüpteyiz. İnşallah her şey çok daha iyi olacak ve Ankaraspor’u ligde hak ettiği yerlere getireceğiz." ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Hedefim Süper Lig'de çalışmak'

"Eskişehirspor’da ideal kadrolarla mücadele edemedik. 9 ay görevde kaldım üç kez kadro değişimi yaşandı. Sürekli daha genç oyuncularla mücadele etmek zorunda kaldık. Eskişehirspor’daki şartlar böyle olunca biz de elimizdeki malzeme ile başarılı olmaya çalıştık. Ben TFF 1. Lig’de iki yıldır görev yapıyorum. Ankaraspor’da kadromuz belli. İyi oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Benim hiçbir korkum yok. Benim çalıştırdığım takım iyi mücadele eder, benim çalıştırdığım takım iyi savunma yapar. Ülkemizde taraftarlar sadece skorlara baktığı için bazı şeyler çok göze batmıyor. 3 puan alındığı zaman kimse takım nasıl oynamış ile ilgilenmiyor. Benim hedefim Süper Lig’de teknik direktörlük yapmak. İnşallah bu sene Ankaraspor’da güzel şeyler yapmak istiyoruz. Ankaraspor önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacaktır."

Senin için hazırladığımız haberler