Mustafa Pektemek: Ben hep hazırım

13.03.2021 - 18:22 | Son Güncellenme: 13.03.2021 - 18:26

Süper Lig’in 30. Haftasında Antalyaspor’u 4-0 mağlup eden Alanyaspor’un golcüsü Mustafa Pektemek, “Forma şansı buldum ve değerlendirdim. Haftalar geçtikçe öz güvenim yerime geliyor" dedi. İşte detaylar…

Mustafa Pektemek: Ben hep hazırım

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’e üst sıraları zorlayan Aytemiz Alanyaspor, Antalyaspor’u 4-0 yendi. Takımının ikinci golünü kaydeden Mustafa Pektemek, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Geçen hafta zorlu bir maç oynamıştık, bu hafta da zor geçeceğini biliyorduk. Rakibimiz uzun zamandır yenilmiyordu. Kazanmak için sahaya çıktık ve bunu başardığımız için mutluyuz” diye konuştu.

"Kupada tur atlamak istiyoruz"

Hemen Antalyaspor’la Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacakları maça odaklanacaklarını söyleyen golcü futbolcu, “Önümüzde kupa maçı var. İnşallah oradan da turla döneriz. Forma şansı buldum ve ben de bunu değerlendirmek istiyorum. Sürekli kendimi hazır tutmaya çalışıyorum. Haftalar geçtikçe özgüvenim yerime geliyor" ifadelerini kullandı.

Fraport Tav Antalyaspor ile Alanyaspor arasındaki kupa yarı finali 17 Mart Çarşamba günü saat 20.45’te Antalya’da oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler