Mustafa Reşit Akçay için karar anı!

11.03.2020 - 10:15 | Son Güncellenme: 11.03.2020 - 10:23

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü ligde zorlu bir dönem geçiriyor. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın koltuğu sallanıyor. Pekiyi yönetim Mustafa Reşit Akçay ile yollarını ayıracak mı? Rizespor maçında Ankaragücü kaybederse Akçay gidecek mi? İşte son durum...

Mustafa Reşit Akçay için karar anı!

Süper Lig’de son oynadığı 3 maçı da kaybeden Ankaragücü, Çaykur Rizespor ile 26.haftada sahasında oynayacağı maça yüksek bir konsantrasyonla hazırlanıyor. Başkent ekibinin teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay’ın ve öğrencilerinin tek hedefi Süper Lig’de kalabilmek. Mustafa Reşit Akçay ile yollar ayrılıyor mu? Yönetim ne düşünüyor? Son durum...

Mustafa Reşit Akçay istim üstünde

EMRAH KARALİNÇ

Ankaragücü’nün yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, deyim yerindeyse istim üstünde. Tecrübeli teknik adama, Sivasspor karşılaşmasında istifa etmesi yönünde taraftarlardan protestolar vardı.

Rizespor maçı da kaybedilirse Akçay ile yollar ayrılabilir

Yönetim, şu an için teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın arkasında görünüyor. Ancak; sarı-lacivertliler bu hafta iç sahada kazanamazsa, Akçay ile yolların ayrılacağı iddia ediliyor.

Mustafa Reşit Akçay’a camiadan destek de var

Öte yandan camia içinden Mustafa Reşit Akçay’a destek verenler de var. Ankaragücü’nün eski yöneticilerinden Tuna Yılmaz, Radyospor’a yaptığı açıklamada takıma destek verilmesi gerektiği görüşünü savundu.

“Şapkadan tavşan mı çıkarsın?”

Yılmaz, ”Mustafa Reşit Akçay, şapkadan tavşan mı çıkarsın? Bunu mu bekliyor insanlar? Hocaya yapılan protestoların duygusal bir tavır olduğunu düşünüyorum. Takıma destek zamanı” ifadelerini kullandı.

Ankaragücü ve Rizespor’un ligdeki durumu

Ankaragücü, Süper Lig’de 25 haftada 20 puan topladı. Sarı-lacivertliler, haftaya 17.sırada girecek. Rizespor ise 25 puanla ligde 14.sırada yer alıyor. (AJANSSPOR ÖZEL HABER)

Senin için hazırladığımız haberler