Karşıyaka'da Mustafa Reşit Akçay dönemi! Resmi imzayı attı

Özgür Koç
14.06.2024 - 13:27 | Son Güncellenme: 14.06.2024 - 13:35

TFF 3. Lig ekiplerinden Karşayaka, teknik direktörlüğe Mustafa Reşit Akçay'ı getirdi. İzmir ekibi tecrübeli çalıştırıcı ile resmi sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Karşıyaka'da Mustafa Reşit Akçay dönemi! Resmi imzayı attı

AJANSSPOR - HABER

TFF 3. Lig 1. Grup’ta sezona şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen Karşıyaka, anlaşamaya vardığı 65 yaşındaki teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile resmi sözleşme imzaladı.

İzmir ekibinden yapılan açıklamada Mustafa Reşit Akçay'ın takımın yeni teknik direktörü olduğu şu ifadelerle duyurulmuştu:

“Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile 2024 - 2025 sezonu için anlaşmış bulunmaktayız. Anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyoruz ve takımımızla birlikte başarılı bir sezon diliyoruz."

Geçen sezon sağlık sorunları nedeniyle çalışamamıştı

Tecrübeli teknik adam, geçtiğimiz sezonun başında Batman Petrolspor'dan sağlık sorunları gerekçesiyle ligin başlamasına kısa süre kala maça çıkmadan ayrılmıştı.

Süper Kupa'yı kazanmıştı

Süper Lig'de Trabzonspor, Akhisarspor, Osmanlıspor, Konyaspor ve Ankaragücü'nün başında 111 maça çıkan 65 yaşındaki Mustafa Reşit Akçay, 2017'de Konyaspor'u çalıştırırken finalde Beşiktaş'ı yenerek Süper Kupa'yı kazandı. Akçay, Trabzonspor ve Osmanlıspor ile UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı toplam 19 maçta hiç yenilgi almadı. Tavşanlı Linyit'i Süper Lig kapısına getiren Akçay, Pazarspor, Ofspor, 1461 Trabzon ve Kocaelispor ile şampiyonluk yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler