Mustafa Sandal’dan Arda Güler için Montella’ya tepki: Hayırdır koçum

Ali Bozkurt
24.06.2024 - 13:58 | Son Güncellenme: 24.06.2024 - 15:46

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, A Milli Takım Kampında teknik direktör Vincenzo Montella ile Arda Güler arasında yaşanan hadiseye büyük tepki gösterdi. Sinan Akçıl da Montella’ya tepki gösterdi.

Mustafa Sandal’dan Arda Güler için Montella’ya tepki: Hayırdır koçum

AJANSSPOR HABER

EURO 2024’te ikinci karşılaşmasında Portekiz ile mücadele elen Millilerimiz 3-0’lık bir skorla yenilgiye uğramıştı. Montella’nın kadro tercihi ve değişiklikleri gündem oldu. Milli Takım’ın maç öncesi yaptığı idmanda Montella’nın Arda Güler’in elinden yeleği aldığı anlar sosyal medyada tepki topladı. İnfial yaratan bu durum hakkında sanatçılarda tepkisini gösterdi.

Mobbing İddiası

Çekya maçı öncesi yapılan idmanlarda Arda Güler, takımdan ayrı çalıştı. Antrenman anına ait görüntülerde Montella'nın Arda Güler'in elinden yeleği aldığı anlar, sosyal medyada oyuncuya mobbing yapıldığı iddiasıyla sosyal medyada yer aldı.

‘’Kukla kılıklı antrenör bozuntusu seni!’’

Sosyal medyada yer alan olaylı video sonrası ünlü şarkıcı Mustafa Sandal sosyal medya hesabı üzerinden Montella ile tehditvari konuştu. Arda Güler’i savunmak isteyen Sandal, ‘’ Hayırdır koçum sen bu cüreti nereden ve kimden buluyorsun? Bu ülkenin gururu, evladı ve gündemdeki en büyük yeteneğine antrenmandaki o tavrın nedir? Nereden ve kimden geliyor o cüret? Burası Türkiye ve Türk futbol severler aklını alır neye uğradığını şaşırırsın. Şansını böyle abuk hareketlerle zorlama bence kukla kılıklı antrenör bozuntusu seni!’’ şeklinde paylaşım yaparak sert tepkisini gösterdi.

‘’İki elimiz yakanda’’

Montella ve Arda Güler arasındaki idman videosuna bir tepki de sanatçı Sinan Akçıl’dan geldi. Sinan Akçıl, ‘’ Eğer sen Montella bu çok saygılı ve çok yetenekli çocuğun moralini bozuyorsan 2 elimiz yakandadır. İtalyan Jön haberin olsun’’ dedi.

Senin için hazırladığımız haberler