Mustafa Sandal'ın Milli Takım paylaşımına büyük tepki: "Utanmıyorsun hiç değil mi?"

Özgür Koç
03.07.2024 - 13:23 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 13:36

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024'te Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek final biletini aldığı karşılaşmanın ardından Ay-Yıldızlı takımı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tebrik eden Mustafa Sandal'a tepki yağdı.

Mustafa Sandal'ın Milli Takım paylaşımına büyük tepki: "Utanmıyorsun hiç değil mi?"

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımımız, dün akşam Leipzig'de Avusturya ile oynadığı Euro 2024 Son 16 Turu karşılaşmasını Merih Demiral'ın iki golüyle 2-1 kazanarak çeyrek finalde Hollanda'nın rakibi oldu.

Milli Takım imza attığı tarihi zaferle Türk halkını sokağa dökerken, Türkiye'nin ünlü isimleri de sosyal medya hesaplarından Ay-Yıldızlıların zaferini kutladı. 

Mustafa Sandal'dan Milli Takım paylaşımı

Bu isimlerden biri de ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'dı. Dünkü zaferin ardından X hesabından paylaşım yapan Mustafa Sandal, "Ve çeyrek finaldeyiz. Tebrikler Bizim Çocuklar, sizlerle gurur duyuyoruz! Tarihi bizi yazana kadar." dedi.

 

Mustafa Sandal'a tepki, Montella sözleri hatırlatıldı

Ancak geçtiğimiz günlerde Arda Güler - Montella arasındaki yelek videosundan sonra paylaşım yapan Mustafa Sandal'ın bu kez millilerin zaferini kutlayan mesajı sosyal medyada tepki çekti.

Kullanıcılar, Mustafa Sandal'ın A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella hakkındaki "Hayırdır koçum sen bu cüreti nereden ve kimden buluyorsun? Bu ülkenin gururu, evladı ve gündemdeki en büyük yeteneğine antremandaki o tavrın nedir? Nereden ve kimden geliyor o cüret? Burası Türkiye ve Türk futbol severler aklını alır neye uğradığını şaşırırsın." sözlerini hatırlatarak, özür dilemesini istedi.

"Saygısızlık yaptın. Özür dile şimdi"

İşte Mustafa Sandal'ın Avusturya zaferi sonrası yaptığı paylaşıma gelen tepki yorumlarından bazıları şöyle:

 

"Özür dilemen lazım Montella'dan, keşke bizde seninle gurur duysaydık..."

"Montella'ya özür borçlusun Eleştirebilirdin ama çizgiyi geçtin. Saygısızlık yaptın. Özür dile şimdi."

"Köşenize oturup Montella'ya saygı duyacaksınız. Herkes bildiği işi yapsın.!!"

"Utanmıyorsun hiç değil mi?"

"Montella için antrenör bozuntusu yazıyordun şimdi niye seviniyorsun?"

"Montella'ya ayar veriyordun, yalan bir haber üzerinden adamı ötekileştiriyordun, şimdi onun takımını tebrik ediyorsun. Allahın sopası yok Musti."

"Utanmıyorsun hiç değil mi? Montella'dan özür dileyecek misin?"

Senin için hazırladığımız haberler