Mustafa Saral: "Clichy bizi küçük Manchester City olarak görüyor"

15.11.2017 - 20:12 | Son Güncellenme: 15.11.2017 - 20:12

Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, hafta sonu oynacakları Galatasaray maçı öncesi Radyospor'da Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç'e konuştu. Karşılaşma için, "Umarım bizim açımızdan olumlu geçer." diyen Saral, takımın son durumu ve hedefleri hakkında da değerlendirmeler yaptı.

"Bence kırılma maçı olarak görülmemeli"

(Galatasaray maçı değerlendirmesi) "Bakıldığı zaman ligin birincisi ve ikincisinin maçı oynanacak. Biz kazanırsak farklı, onlar kazanırsa farklı bir boyut olacak. İki camia için de önemli bir maç. Bence kırılma maçı olarak görülmemeli bu maç. Daha çok uzun bir fikstür var. Daha 12. haftadayız. Sonuç olarak bakıldığında İstanbul derbisi. Umarım bizim açımızdan olumlu geçer."

Sakat oyuncuların son durumu

"Emre Belözoğlu'nun tedavileri devam ediyor. Tetkikler yapıldıktan sonra belli olacak. Cuma günü netleşir. Mahmut’un da tedavisi sürüyor. O da yarın netleşecek. Tunay’ın adelesinde bir yırtık tespit edildi."

"Bu sene de hedeflerimiz var"

"Galatasaray maçıyla beraber 3 günde bir maç yapma temposuna gireceğiz. Çok yoğun ve zor bir dönem olacak devre arasına kadar. İnşallah kazasız belasız, sakatsız geçiririz bu dönemi. Geçen sene Türkiye Kupası’nda final oynadık. Bu sene de hedeflerimiz var. 3 kulvarda da devam etmek istiyoruz."

"Clichy bizi küçük Manchester City olarak görüyor"

"Clichy'nin bizi tercih etmesindeki neden projemizi beğenmesi. Geçen sene 2. olarak şampiyonluğu kaçırdık. Bu sene de şampiyonluk hedefimizin bilincinde geldi. Manchester City’e de o şekilde gitmiş. Clichy bizi küçük Manchester City olarak görüyor. Herkes bizim rakibimiz. Rakip olarak özellikle birini hedef tutmuyoruz. Böyle bir açıklama şu an için yapamayız. Herkes bizim gözümüzde eşit. 20. haftadan sonra lig daha çok oturduğunda daha net şeyler söyleyebilirim."

AJANSSPOR ÖZEL - YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler