Mustafa Saral Radyospor'da açıkladı: "Edin Visca..."

22.07.2017 - 19:06 | Son Güncellenme: 22.07.2017 - 19:06

Mustafa Saral Radyospor'da açıkladı: "Edin Visca..."

AJANSSPOR ÖZEL - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir’in Asbaşkanı Mustafa Saral, Radyospor’da yayınlanan Gece Maçı programına özel açıklamalar yaptı. Can Küçükyıldırım ve Vedat Parlak’ın sorularını yanıtlayan  Saral, hedefleri ve planlamaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Saral’ın Radyospor’da yaptığı açıklamalar şu şekilde :

Teknik ekip ve futbolculara övgü...

Evet, başka takımlarda çok forma şansı bulamamış oyuncular geldi ve biz iyi bir kadroya ulaşmayı başardık. Hocamız Abdullah Avcı, alınan bu arkadaşlarımıza çok destek oldu. Saha içindeki başarı birinci olarak Abdullah Hoca’nın işidir. Bizler de yönetici olarak transfer politikamızı geliştiriyoruz. Esas başarı teknik  ekip ve futbolcularındır diyebilirim.  

Gael Clichy transferi hakkında...

Yöneticimiz Mesut Altan ile birlikte Gael Clichy ile Londra’da, Brüksel’de görüşmeler yaptık. Defalarca görüştük. Kulübün proje ve duruşunu anlattık. Kendisini daha sonra İstanbul’a da davet ettik. Başkanımızla da birlikte yemek yedik. Burayı bir Manchester City’ye benzetti. Bu projeye inandı ve projenin içinde yer almak istedi. Ailevi bir durumu vardı. Onu da aştı. Daha sonra da Başakşehir’e transfer oldu, imzayı attı. 

"Edin Visca'nın transferi kapandı"

Bizim bütün oyuncularımız elbette vazgeçilmezimiz. Kulüp menfaati ve oyuncunun menfati önemli. Oyuncu bize gelip gitmek istediğini söylüyorsa ona kulüp menfaatleri doğrultusunda yardımcı olmaya çalışırız. Biz Edin Visca konusunda da böyle davrandık. İki başkan bir araya geldi karşılıklı teklif yapıldı. Biz de Trabzonspor’a kendi teklifimizi sunduk. Olmadı. Konu kapandı. Edin Visca şu anda devam ediyor ve bizim kıymetli bir oyuncumuz.

"Lig'de ilk 4, Avrupa ise gidebildiğimiz yere kadar"

Hedeften ziyade biz geçen sene iki kulvarda da  finalde kaybettik. Sonuç olarak biz bu sene Şampiyonlar Ligi Ön Eleme’si oynayacağız. Planlamayı 50 maç üzerinden yaptık. Kadro derinliğini de buna göre yaptık ve kadroya takviyeler gerçekleştirdik. Kadronuzun böyle bir planlama içinde daha geniş olması gerekiyor. Biz geçen sene ligi ikinci bitirdik. Bizim hedefimiz ligde ilk 4, Avrupa’da da gidebildiğimiz kadar iyi yere gitmek.

"Herkes 20 bin seyirci olsun ister ama..."

Tribünler sadece bizim değil, Türkiye Ligi’nin gerçeğidir. Büyük takımların bile tribünleri tartışılır oldu. Her yıl kombinelerimiz artıyor. Herkes stadyumda 20 bin seyircisi olsun ister. Biz her sene kombine sayımızı artıyoruz. Bir anda 20 bin taraftar bekleyip, mutsuzluk yaşatmak yerine hazmederek adım adım gidiyoruz. Şu an kombinede 3 bini geçtik ve bu durumdan memnunuz.

"Final maçı olarak bakıyoruz"

Club Brugge maçına geçecek olursak… Biz bu karşılaşmaya geçen senenin final maçı olarak bakıyoruz. Turu geçtikten sonra gruplara çıkma maçına çıkacağız. En kötü UEFA’da gruplara kalıyoruz. İnşallah başarırız. Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız.

AJANSSPOR ÖZEL HABER
YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler