Mustafa Üstündağ o anları anlattı: "Evet, artistim"

Salim Manav
15.04.2021 - 10:19 | Son Güncellenme: 15.04.2021 - 12:04

Bodrum'da düzenlenen Ralli Kupası töreninde çıkan kavgaya karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Mustafa Üstündağ konuştu.

Mustafa Üstündağ o anları anlattı: "Evet, artistim"

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Ralli Kupası töreninde çıkan kavgaya karıştığı gerekçesiyle gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen ve tutuklanması talep edilen oyuncu Mustafa Üstündağ adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Üstündağ olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında canlı yayın konuğu olan Mustafa Üstündağ, "Böyle anlamsız bir gündem yarattığım için çok üzgünüm. Beni  Ralli Kupası'na davet ettiler ve 'kupa töreninde siz de olun' dediler. Ben, kız arkadaşım, arkadaşım ve arkadaşımın eşi ile kupa törenine gittik. Yarış bitti, epey bir zaman geçti, arkadaşım gelmedi.

Ben de çevremdekilere durumu sordum. Cevap alamadım. Sonrasında bana kaza olduğunu söylediler. Fakat ambulans yoktu. Ben de; 'böyle bir yarışma yapıyorsunuz; ambulans yok. Bunu her yerde paylaşacağım' dedim. Sonrasında arkamda bir arbede çıktı. Bize saldırdılar, bir anda 40 kişi üzerimize geldi. Bodrum'da bir esnaf ağabeyimi aradım. Onlar geldi onları da dövdüler. Polisi 7 kez aradım fakat gelen-giden olmadı. Yaralama olayı da şu şekilde oldu. Arbede çıkıyor, arbede de silah patlıyor ve arkadaşım kendi arkadaşını vuruyor. Ben olayları ayırmaya çalışıyorum ama bana ve kız arkadaşıma tekme atıyorlar... Bana diyorlar 'artist misin?' Ben de 'Evet artistim!' dedim. Kısaca ben bilmediğim olaylar arasında kaldım." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler