Müthiş maç, 9 gol!

11.02.2021 - 08:27 | Son Güncellenme: 11.02.2021 - 08:32

Son dakika haberleri... İngiltere Federasyon Kupası, Everton ile Tottenham arasında müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Toplamda 9 golün olduğu, Tottenham Menajeri Jose Mourinho'nun bir ilki yaşadığı mücadele dikkat çekti. İngiltere FA Cup Everton Tottenham maçında golleri kimler attı? İşte 9 gollü maçtan detaylar...

Müthiş maç, 9 gol!

İngiltere FA Cup 5. tur maçında Everton ile Tottenham karşı karşıya geldi. Carlo Ancelotti ve Jose Mourinho'nun ekiplerinin bir araya geldiği mücadelede toplamda 9 gol çıktı. Everton - Tottenham mücadelesi bu yanıyla dikkat çeken maçlardan biri oldu.

 Everton, normal süresi 4-4 tamamlanan karşılaşmada Tottenham'ı uzatmalarda bulduğu golle 5-4 mağlup etti.

Everton'un gollerini 36'ıncı dakikada Dominic Calvert-Lewin, 38'inci ve 68'inci dakikada Richarlison, 43'üncü dakikada Gylfi Sigurösson atarken, Tottenham'ın gollerini 3'üncü ve 57'inci dakikada Davinson Sanches, 45+3'üncü dakikada Eric Lamela ve 83. dakikada Harry Kane kaydetti.

Bu skor, Jose Mourinho'nun menajerlik kariyerinde de bir ilki yaşamasına neden oldu. Zira Portekizli teknik adam, 981 maçlık menajerlik kariyerinde ilk defa bir maçta 4 gol atıp, 4 gol yedi. 

Çağlar ve Cengiz de bir üst turda

İngiltere FA Cup'ta Leicester City, sahasında Brighton Hove Albion'u 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

FA Kupası 5. tur karşılaşmasında Leicester City, King Power Stadı'nda Brighton Hove Albion'u konuk etti.

Leicester City, milli futbolcular Cengiz Ünder ve Çağlar Söyüncü'nün 90 dakika oynadığı karşılaşmadan Kelechi Iheanacho'nun 90. dakikadaki golüyle 1-0 galip ayrıldı ve FA Kupası'nda adını çeyrek finale yazdırdı.

Senin için hazırladığımız haberler