"Müzmin sakat olduğunu söylemişlerdi"

22.07.2020 - 08:41 | Son Güncellenme: 22.07.2020 - 08:46

Spor yazarı Şansal Büyüka, Galatasaray'da hayal kırıklığı yaratan Radamel Falcao ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Büyüka, Galatasaray yönetimine seslendi. Falcao bu sezon kaç gol attı? Alınırken sakat olduğu biliniyor muydu?

"Müzmin sakat olduğunu söylemişlerdi"

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray forması giyen Radamel Falcao bu sezon hayal kırıklığı yarattı. Spor yazarı Şansal Büyüka, Kolombiyalı golcü ile ilgili yaşanan sıkıntıları kendi penceresinden kaleme aldı. Büyüka, Falcao için 'Müzmin sakat olduğu alınırken bilinmiyor muydu?' sorusunu sordu.

Falcao bu sezon kaç gol attı?

Radamel Falcao, bu sezon Galatasaray'da 16 Süper Lig, 3 Ziraat Türkiye Kupası, 3 de Şampiyonlar Ligi maçı oynadı.Tecrübeli golcü ligde 10, kupada ise 1 gole imza attı. Ancak; futbolcu, beklentilerin altında bir sezon geçirdi. 

Şansal Büyüka, Galatasaray yönetimine seslendi

17 lig maçı kaçıran Radamel Falcao ile ilgili tespitlerini paylaşan Şansal Büyüka, Galatasaray yöneticilerine seslendi.

"Alınırken sakat olduğu bilinmiyor muydu?

Büyüka, "Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Falcao için “Keşke oynayabilseydi” dedi. Keşke... Ama Falcao’nun müzmin bir sakat olduğu alınırken bilinmiyor muydu?" sorusunu sordu.

"Büyük golcü ama sakatlığı bitmez dediler"

Milliyet gazetesi yazarı, "Falcao’nun transferi gündeme geldiğinde bu işi yakından bilenlerle konuştum. Falcao için, 'Büyük golcü ama sakatlığı bitmez. Bir oynar, üç yatar' dediler. Bunu gazeteciler biliyor da, Falcao’ya milyon milyon euro döken yöneticiler bilmiyor mu?" dedi. 

"Galatasaray bir yandı, bir daha yanmasın"

Öte yandan Büyüka, "Galatasaray’da Falcao kalacaksa, mutlaka çok iyi bir golcü daha alınmalı... Falcao oynarsa elbette çok gol atar ama bu sezonki gibi yatarsa, Galatasaray’ı yakar. Galatasaray bir yandı, bir daha yanmasın..." yorumunu yaptı.

Falcao, Galatasaray'da en fazla kazanan futbolcu durumunda

Radamel Falcao, bonuslar hariç Galatasaray'da yıllık 5 milyon Euro kazanıyor. Kolombiyalı golcü, Galatasaray'da en çok para kazanan futbolcu durumunda.

Senin için hazırladığımız haberler