Mwene: "Aptalca gelecek ama..."

05.04.2020 - 19:41 | Son Güncellenme: 05.04.2020 - 19:42

Mainz forması giyen Phillipp Mwene koronavirüs sebebiyle lige verilen arada yaşadıklarını anlattı. Futbolcu, kendiyle ilgili bir gerçeği de açıkladı.

Bundesliga ekiplerinden Mainz, küçük gruplarla antrenmanlara başlamak istiyor. Son haftalarda özellikle Mainz ekibinde forma giyen yabancı futbolcular için dayanılmaz bir hâl aldı.Bazı futbolcular ise kendisiyle ilgili itiraflarda bulunuyor.

Mainz ekibinde yabancı futbolcular sıkıntı yaşadı

AJANSSPOR

Mainz'da bireysel antrenman programları düzenlenmiş ve birçok yabancı futbolcunun yurt dışına gitmelerine izin verilmemişti. Philipp Mwene kendisiyle yapılan bir röportajda, lige verilen zorunlu arada yaşadıklarını anlattı.

Phillipp Mwene: "Zorunlu arayı iyi kullanmayı amaçlıyorum"

Philipp Mwene, "Çok ayrıntılı bir çalışma programımız var. Fitness açısından hiçbir şey kaybetmeyeceğim. Düsseldorf ve Paderborn maçlarında iyi bir performansım vardı. Bu durum aptalca gelebilir ama form tutmuştum. Şimdi bu zorunlu arayı iyi kullanmayı amaçlıyorum" dedi.

Philipp Mwene: "16 yaşından beri ailemden uzak yaşıyorum"

Mwene ailesiyle görüntülü olarak görüşmeler yaptığını ifade ederken, "Her gün telefon başındayız. Tabii ki Viyana'ya gidebilmek isterdim. Çünkü evdeyken çok fazla zamanımız var. Fakat; kısıtlamalar var. Bu kısıtlamaların da yakında biteceğini umuyoruz. Alınan önlemleri de anlıyoruz. Elbette ailemi ziyaret etmek istiyorum. Uyarıları dikkat almalıyız. Ayrıca 16 yaşımdan beri ailemden uzak yaşıyorum ve birbirimizi görmemeye de alışkınım" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler