Nabil Bentaleb, Beşiktaş'ın Teklifini Geri Çevirdi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
02.02.2023 - 11:48 | Son Güncellenme: 02.02.2023 - 11:57

Fransa Ligi takımlarından Angers forması giyen ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Nabil Bentaleb, siyah-beyazlı takım ile ilgili kararını verdi.

Nabil Bentaleb, Beşiktaş'ın Teklifini Geri Çevirdi | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Son olarak Kamerunlu golcü oyuncu Vincent Aboubakar ve Amir Hadziahmetovic'i kadrosuna katan Beşiktaş, Fransa Ligi'nde Angers forması giyen Nabil Bentaleb ile ilgilendiği iddia edilmişti.

Nabil Bentaleb, Angers'te kalıyor

Goal sitesinde yer alan habere göre Nabil Bentaleb; Beşiktaş, Hellas Verona ve Lille'den gelen transfer tekliflerine rağmen sezon sonuna kadar Angers'te kalacağını bildirdi.

Teklifleri geri çevirdi

Haberde, bu kış birçok takımın transfer listesinde yer alan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu tüm teklifleri geri çevirdi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | Antalyaspor, Beşiktaş'ın genç yıldızını istiyor! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Bentaleb, bu sezon forma giydiği 19 karşılaşmada 2 gol ve 3 asist kaydetti. 

Forma giydiği takımlar

Cezayir Milli Takımı'nın da formasını 36 kez giyen ve 5 gol kaydeden 28 yaşındaki orta saha oyuncusu daha önce Tottenham, Schalke ve Newcastle United gibi takımlarda da oynadı.

5 milyon Euro

Transfermarkt verilerine göre Nabil Bentaleb'in güncel piyasa değeri 5 milyon Euro. Cezayirli oyuncu için şu ana kadar en yüksek ödenen bonservis ücreti 19 milyon Euro. Schalke, 2017 yılında Tottenham'dan oyuncuyu transfer ettiğinde bu ücreti ödemişti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'yi reddetti, Beşiktaş'la görüşüyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler