Nabil Dirar, Kasımpaşa ile transfer görüşmelerinde

31.08.2021 - 19:07 | Son Güncellenme: 31.08.2021 - 19:17

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'de düşünülmeyen Nabil Dirar için Kasımpaşa Spor Kulübü devreye girdi. İşte detaylar...

Nabil Dirar, Kasımpaşa ile transfer görüşmelerinde

AJANSSPOR - HABER

 

Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Yaz transfer sezonunun bitişine sayılı günler kala hem iç transferde hem de dış transferde yoğun mesai harcanıyor. Son olarak, takımda düşünülmeyen futbolculardan Nabil Dirar'ın durumu merak ediliyordu. Dirar'a Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa talip oldu. 

Aynı günde 3 isim...

Fenerbahçe'de takımın yeni teknik direktörü Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği isimlerle bir bir yol ayrımına gidiliyor. Bugün, Danimarkalı Zanka ile Tanzanyalı Samatta için Belçika ekibi Royal Antwerp'le anlaşmaya varılmıştı. Zanka, 1 milyon Euro bedelle elden çıkarılırken; Samatta'nın kiralanması kararlaştırıldı. Öte yandan, Nabil Dirar da transfer görüşmelerini sürdürüyor. Faslı futbolcuya en yakın takım ise, Kasımpaşa. 

Görüşmeler sürüyor

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, Nabil Dirar'ın Kasımpaşa Spor Kulübü ile transfer görüşmelerini sürdürdüğünü iddia etti. Taraflar arasında anlaşma sağlanırsa, Fenerbahçe bir yabancıdan daha kurtulacak. 

Nabil Dirar'ın Fenerbahçe istatistikleri

2017 yılında AS Monaco'dan 3.5 milyon Euro bedelle Fenerbahçe'ye geçen Nabil Dirar; sarı lacivertli formayla şimdiye dek 89 maça çıkarken, 8 gol atıp 12 asist yaptı. Kuzey Afrikalı futbolcu, önceki sezon Club Brugge'de kiralık oynuyordu. 

Senin için hazırladığımız haberler