Trezeguet, Denswil ve Naci Ünüvar, Antalyaspor Maçı Sonrası Konuştu

Orhan Gülek
01.02.2023 - 22:30 | Son Güncellenme: 01.02.2023 - 22:38

Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da Trezeguet, Denswil ve Naci Ünüvar, maç sonu değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar

Trezeguet, Denswil ve Naci Ünüvar, Antalyaspor Maçı Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, Süper Lig'in 22. haftasında sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Bordo-mavililer rakibini Trezeguet ve Naci'nin golüyle 2-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası Trabzonspor'da Trezeguet, Denswil ve Naci Ünüvar, açıklamalarda bulundu.

Trezeguet'den Galatasaray'a gözdağı

Takımın ilk golüni atan Trezeguet, "Bugün 3 puan için Allah'a hamd ediyorum. Gol attığım için mutluyum ama daha önemlisi kazanmaktı. Taraftarımızı mutlu etmek önemliydi. Gün boyunca bunun için mücadele ettik. Pazar günü büyük bir maçımız var. Ama her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. Galatasaray'a gittiğimizde inşallah kazanan biz olacağız." dedi.

Naci Ünüvar: "Kendi adıma Süper Lig'deki ilk golümü de attım"

Maçın 90+4. dakikasında attığı golle skoru tayin eden Naci Ünüvar ise şu ifadeleri kullandı:

"Geçen haftaki mağlup olduğumuz Hatayspor maçından sonra kendimiz ve taraftarlarımız için reaksiyon göstermeliydik. Onu gösterdik. Birçok pozisyon yakaladık. Onları değerlendirseydik farklı olurdu. Gol atmak güzel. Kendi adıma Süper Lig'deki ilk golümü de attım. Çok mutlu hissediyorum kendimi. Her oyuncu oynamak ister. Ben de gol ve asistlerle takımıma yardımcı olarak mutlu hissediyorum."

Denswil: "Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor"

Trabzonspor'un Antalyaspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşma sonrası konuşan Denswil ise şu ifadeleri kullandı:

"Bugün maça gayet iyi başladık. Attığımız 1 gol de vardı başta. Ofsayt nedeniyle verilmedi. Hatay mağlubiyetinin ardından bu maçı kazanmamız gerektiğinin farkındaydık. Kulübede çok yetenekli arkadaşlarımız var. Onlar da sahaya girdiğinde yardımcı olmaya çalışıyorlar. Bugünkü taktik tamamen 3 puan üzerineydi. Bazen istemediğiniz futbol oynayabilirsiniz ama 3 puanı kazanmak zorundasınızdır. Bugün öyle bir gündü. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Ben de nerede oynarsam oynayım yüzde 100'ümü vermeye çalışıyorum"

Trabzonspor'dan müthiş seri

Trabzonspor, bu sonuçla puanını 38 yaparken, kendi evindeki yenilmezlik serisini 36 maça çıkardı. Trabzonspor, 36 lig maçında 24 galibiyet ve 12 beraberlik aldı. Öte yandan, ligde kendi sahasında oynadığı son 5 maçı gol yemeden kazanan bordo mavililer, 2016’dan beri ilk kez bu seriyi yakalamış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler