Nagatomo ilk maçı sonrası konuştu: 'Bugün elimden geleni yaptım ama...'

04.02.2018 - 21:46 | Son Güncellenme: 04.02.2018 - 21:46

Galatasaray'ın yeni transferi Yuto Nagatomo, 2-1 kaybedilen Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"İlk geldiğim günden bu yana çok iyi bir ambiyans var. Herkes çok pozitif, herkes bana yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor.

"Bugünkü maça kadar sadece iki  idman yapma şansım oldu. Kolay değildi tabii. Yeni bir lig, yeni arkadaşlar, yeni bir takım düzeni. Belirli bir zamana ihtiyaç olacaktır. Bugün elimden geleni yaptım. Kolay bir şey değildi."

Neden 55 numarayı tercih etti: "Inter’de de hep 55 giydim. 5 numarayı çok seviyorum normalde. Buraya geldiğimde onu sordum ilk, Ahmet kullanınca ben de 55 numarayı tecih ettim.

İlk maçımı oynadım. İlk maçımda kaybettiğim için mutsuzum. Diğer taraftan ise 2 gün antrenman yaptım ve ilk 11’de başladım. Alışma zamanı lazım. Türkiye Ligi’nde seviyenin yüksek olduğunu gördüm. Yapmam gereken tek şey antrenmanlara devam etmek.

Buraya gelmeden Sneijder ve Melo ile konuştum. Mükemmel bir takıma gideceğimi söylediler. Hiç düşünmeden git dediler. Ben de buraya geldim.

2 antrenmanla maça çıktım. Daha fazla antrenman yaptım. Takım arkadaşlarıma, oyun sistemine, Türk futboluna alışmak için süreye ihtiyacım var. Zaman geçtikçe daha da iyi olacağıma inanıyorum.

Benim kendi kişiliğim belli. Geleceği düşünmüyorum. Şu anda tek isteğim takıma gerektiği şekilde destek olabilir. Tek bildiğim Türkçe kelime var. O da merhaba."

 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler