Nagatomo'dan transfer, Dünya Kupası, şampiyonluk ve Terim açıklaması!

31.07.2018 - 15:29 | Son Güncellenme: 31.07.2018 - 18:29

Galatasaray'ın Japon futbolcusu Yuto Nagatomo, yeni sezon öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Galatasaray haberlerini sitemizde bulabilirsiniz...

Nagatomo'dan transfer, Dünya Kupası, şampiyonluk ve Terim açıklaması!

Galatasaray ile yeniden anlaşmaya varan Japon futbolcu Yuto Nagatomo, 2018-19 sezonu öncesinde değerlendirmelerde bulundu. TRT Spor'a özel bir röportaj veren Nagatomo, transfer süreci, Dünya Kupası performansı ve şampiyonluk konusunda konuştu. Nagatomo'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;

Aslında benim için önemli bir gelişme. Dünya Kupası'ndan önce böyle bir saç değişikliğine karar verdim. Galatasaray'ın renklerine de uygun. Çok gurur duyuyoruz. İyisini yapabilirdik. Japon Milli Takımı'nın neler yapacağını dünyaya gösterdiğimiz için mutluyuz. Arkadaşlarım bana Galatasaray'ı ve taraftarı sordular. Sosyal medyada yapmış olduğum paylaşımlarda vardı. Geçen sezon buraya geldiğimde bir haftalık sürecin ardından burayı benimsedim. Tabii ki Inter'de uzun yıllar oynadığım için orada tanınan ve sevilen bir oyuncuyum. 

Bu pazarlık sürecinde benim de payım oldu. 3-4 ay oynadım ama beni bu kadar benimsemelerin en önemli nedeni sahada yüreğimle mücadele etmem. Çok kısa zamanda buradaydım, taraftar beni benimsedi, şampiyonluk gecesinde de samuray yaptım. Benim için çok özel bir andı. Tabii ki Fatih Terim çok büyük bir karakter. Benim Galatasaray'ı seçmemdeki en önemli iki sebep camianın büyüklüğü ve Fatih Terim. Fatih hoca ile baba-oğul ilişkimiz var. Barcelona ve Inter'le karşılaşmayı isterim.

Sinan Gümüş, çok iyi bir insan ve iyi bir arkadaşım. Çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. 'İstanbul mu, Milano mu?' diye sorarsanız; İstanbul'u seçerim. memnun olmadığım durum trafik diyebilirim.

Senin için hazırladığımız haberler