Nagehan Alçı Ve Rasim Ozan Kütahyalı Boşanıyor! İşte Açılan Dava...

23.07.2023 - 12:59 | Son Güncellenme: 23.07.2023 - 13:02

Gazeteci Nagehan Alçı ve spor camiası tarafından da çok yakından tanınan yazar ve televizyon yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı boşanma kararı aldı. İşte Alçı'nın açtığı dava ve detaylar...

Nagehan Alçı Ve Rasim Ozan Kütahyalı Boşanıyor! İşte Açılan Dava...

AJANSSPOR HABER

Gazeteci Nagehan Alçı ve spor camiası tarafından da çok yakından tanınan yazar ve televizyon yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı boşanma kararı aldı. Bir süredir ayrı evlerde yaşayan çift evliliklerini fiilen bitirmişti. Alçıü Kütahyalı'ya tazminat davası açtı. Detaylar...

''Psikolojik ve ekonomik şiddet''

Davacı Nagehan Alçı’nın artık anlaşmazlıklara dayanamadığı, psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğü nedenleri dolayısıyla bu evliliği resmi olarak bitirmek istediği belirtildi.

''Hep tek söz sahibi olmak istiyor''

Alçı, kendi vermesi gereken kararlar ve çocuklar üzerindeki alınacak kararlar konusunda hep Kütahyalı’nın dediğinin olduğunu, eşinin bu konularda hep tek söz sahibi olmak istediğini ifade etti.

İlgini Çekebilir
Yine Rasim Ozan Kütahyalı yine hakaret!
Habere Git

13 yıllık evliliğe son

2010 yılında evlenen ve 13 yıllık evliliklerinde 10 yaşında olan ikizleri bulunan Kütahyalı ve Alçı çifti evliliklerini bitirme kararı aldı. Davacı olan Nagehan Alçı psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünü mahkemeye sunduğu dilekçesinde özellikle belirtti. 

40 milyon liralık tazminat

Psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünü ifade eden Alçı, bunun için 13 yıllık eşi Rasim Ozan Kütahyalı’dan 40 milyon TL’lik tazminat almayı talep etti. Nagehan Alçı ayrıca ikiz çocuklarının masrafları ve gelecekleri için de Kütahyalı’dan 60 bin liralık nafaka istedi.

4 yıldır ayrı yaşıyorlardı

İstanbul Aile Mahkemesi’ne açılan davanın dilekçesine göre çift zaten 4 yıldır ayrı yaşıyordu. Ve tarafların evlilikleri fiilen bitmişti. Davacı olan Alçı, kocasının kusurlu davranışları nedeniyle böyle bir karar aldığını dilekçede özellikle belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler