Sörloth 3 puanı kurtardı, Nagelsmann'dan aferini aldı

01.03.2021 - 08:43 | Son Güncellenme: 01.03.2021 - 11:13

Almanya Ligi haberleri... Almanya Ligi'nde Leipzig forması giyen Alexander Sörloth, Mönchengladbach ile oynadıkları maça damga vurdu. Norveçli golcünün performansı hakkında teknik direktörü Julian Nagelsmann'dan da bir açıklama geldi. Alman basını ve Nagelsmann, Sörloth için hangi yorumu yaptı? İşte detaylar...

Sörloth 3 puanı kurtardı, Nagelsmann'dan  aferini aldı

AJANSSPOR-HABER 

Trabzonspor'da 24 golle gol krallığı yaşayan Alexander Sörloth, futbol kariyerine Almanya Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Leipzig'de devam ediyor. Norveçli golcü, takımının Borussia Mönchengladbach'ı 3-2 yendiği maçta takımına 3 puanı kazandıran golü attı. Leipzig Teknik Direktörü Julian Nagelsmann, Sörloth hakkında konuştu. Detaylar haberde...

Sörloth için hangi yorumu yaptılar?

Alman basını, Alexander Sörloth'un Gladbach maçındaki performansıyla geri dönüşe imza attığını yazdı. Bild, 'Alexander Sörloth henüz Dortmund'daki vatandaşı Erling Haaland gibi goller atmıyor. Ancak; yaz döneminde 20 milyon Euro'ya transfer edilen futbolcu, Leipzig için geri dönüyor' ifadesine yer verdi. 

Nagelsmann, Sörloth'un performansına değindi

Leipzig'in teknik direktörü Julian Nagelsmann, "Bu son derece önemli bir galibiyetti. İvmeyi yakalamalıyız" derken, Sörloth'un gol atmasının hem takım hem de oyuncu açısından önemli olduğuna vurgu yaptı. 

"Çok iyi performans gösterdi, karşılığını aldı"

Nagelsmann, "Saha içindeki etkinliği birkaç hafta öncesine göre çok daha iyi. Çok etkiliydi, çok iyi performans gösterdi ve karşılığını aldı. Bu bizim için ve özellikle de Sörloth için iyi" ifadelerini kullandı. Ayrıca genç teknik adam, şampiyonluk iddialarının sorulması üzerine ise "Elbette şampiyon olabiliriz. Sadece, buna inanmalıyız!" yanıtını verdi.

Hangi takımlara karşı gol attı?

Senin için hazırladığımız haberler