Nail Noğay kimdir, neden görevden uzaklaştırıldı?

09.04.2020 - 17:52 | Son Güncellenme: 09.04.2020 - 17:52

Nail Noğay kimdir, ne iş yapıyor? Görevden neden uzaklaştırıldı? İşte detaylar… Sosyal medyada bir vatandaşın "Açız" paylaşımına verdiği yanıtla gündem olan Nail Noğay vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Nail Noğay kimdir? Nail Noğay neden görevden uzaklaştırıldı?

İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay, 'Çocuklarımız aç, evde nasıl kalalım?' şeklinde paylaşım yapan bir vatandaşa 'Geber' yanıtını vermişti. Bu hareketiyle gündem olan Noğay, tepkiler üzerine sosyal medya hesabını da kapatmıştı. Peki Nail Noğay kimdir? Nail Noğay neden görevden uzaklaştırıldı? İşte detaylar...

NAİL NOĞAY KİMDİR?

Nail Noğay, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı görevini yrütümektedir.

Konuyla ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından yapılan açıklamada "Dün sosyal medyada vatandaşımıza yönelik ifadeleriyle gündeme gelen İstanbul İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay görevinden alındı. Noğay hakkında Bakanlık nezdinde soruşturma başlatıldı" denildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı çalışan bir İl Müdür Yardımcısı Nail Noğay'ın sosyal medyada tepki çeken çirkin paylaşımı ile ilgili açıklama yapıldı.

Bakanlık'tan yapılan açıklama şu şekilde:

 "Bakanlığımıza bağlı çalışan bir İl Müdür Yardımcısı'nın sosyal medyada gündeme gelen çirkin paylaşımı toplumumuzun tepkisini çekmiştir.

Birlik ve beraberlik ruhumuzu yaralayıcı bir dil ve üslup devletimizin hiçbir kademesinde asla kabul edilemez.

Anne ve yavrularımız ziyaret edilerek ihtiyaçları karşılanacak ve bakanlığımız hizmet modellerinden faydalandırılacaktır. Bilinmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti'nin olduğu yerde kimse sahipsiz ve yalnız değildir.

Biz; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak tüm vatandaşlarımızın huzur, barış ve refah içerisinde birlikte yaşaması için canla başla çalışmaya devam ederek bu tür davranışlara asla izin vermeyeceğiz.

Söz konusu şahıs olayın hemen akabinde görevden alınmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.".

Senin için hazırladığımız haberler