Naim Süleymanoğlu’nun cenazesine katılan Leonidis’e soruşturma açıldı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Naim Süleymanoğlu’nun cenazesine katılan Leonidis’e soruşturma açıldı

Son 5 Haber

Paraguay, Türkiye karşısında bir ilke imza attı

Ağzını kapattı, kırmızı kart gördü! Yeni kural ilk kez Türkiye maçında uygulandı

Vincenzo Montella su molasında oyuncularına karşı çılgına döndü

(GOLLER ve ÖZET) Brezilya - Haiti | Maç Sonucu: 3-0

Vincenzo Montella, Paraguay karşısında ne yapmamız gerektiğini açıkladı!
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Naim Süleymanoğlu’nun cenazesine katılan Leonidis’e soruşturma açıldı
Naim Süleymanoğlu’nun cenazesine katılması hem Türkiye hem de Yunanistan’da önemli gündem maddesi olan Valerios Leonidis ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Yunan TV kanalı Epsilon’un geçtiği habere göre eski halterci, izinsiz gittiği gerekçesiyle soruşturmaya sevk edildi.
Leonidis’in Yunan donanmasına kayıtlı memur statüsünde olduğu öğrenildi. Memur statüsünde olduğu için izin alarak gitmesi gerektiği savunuldu, bu izni almadan gittiği için incelemeye tabi olduğu öne sürüldü.
Efsane isim ortalığı karıştırdı
Yunanistan halter milli takımının efsane antrenörü Christos Lakovou yaptığı açıklamada, Leonidis’in ifadeye çağrıldığını söyledi. İstanbul doğumlu olan Lakovou, “Benim bildiğim kendisini donanmada EDE’ye sevk ettiler. Bunu neden yaptılar? İzinsiz görevini terk ettiği için. Tamam, acelesi vardı ve bu yüzden üstünü bilgilendirmedi” diye konuştu. Lakovou’nun telafuz ettiği EDE, Yunan ordusundaki soruşturma birimi olarak biliniyor.
Leonidis: Soruşturma yok
Skorer’in ulaştığı Leonidis ise bu yönde bir gelişmenin bulunmadığını belirterek “Hayır soruşturma açıldığı doğru değil. Bu konuda bir problem yok” dedi. Naim’in cenazesinde Türk bayrağına sarılı tabutu öpmesiyle ilgili Yunanistan’da yapılan bazı olumsuz yorumlara da cevap veren Valerios Leonidis şunları söyledi:
“Kötü niyetli yorumları umursamıyorum”
“İstanbul’a giderek dostumu son yolculuğunda uğurlamak benim için bir onurdu. Saygı duyduğum ve beğendiğim bir kişinin son kez yanında olmaya, bir arkadaşımın cenazesine katılmaya gittim, hepsi bu. Her şey bir yana biz insanız. Kötü niyetli yorumları umursamıyorum.” (Milliyet)