Nainggolan için Galatasaray'ın rakipleri Roma ve Cagliari

08.09.2020 - 18:38 | Son Güncellenme: 08.09.2020 - 18:45

Galatasaray son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekibi Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Nainggolan için Roma ve Cagliari ile yarışıyor. İşte detaylar...

Nainggolan için Galatasaray'ın rakipleri Roma ve Cagliari

Galatasaray transferde hareketli saatler yaşıyor. Sarı kırmızılıar Inter Milan'da oynayan Belçikalı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan'ın transfer gündemine aldı.

"Galatasaray, Inter'le Nainggolan için temasta"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu olan İtalyan gazeteci Lorenzo di Caprio, "Galatasaray, Inter'le Nainggolan için temasta. Artura Vidal transferine bağlantı olarak, Inter 32 yaşındaki oyuncuyu elinden çıkarabilir. Inter, Barcelona'dan Vidal'i istiyor. Belçikalı oyuncunun 2022 yılına kadar Inter'le sözleşmesi var. 

"Cagliari istiyor"

Onu Cagliari istiyor. Roma'nın da onun transferine talip olduğunu biliyorum. Dolayısıyla Inter'in pazarlık gücü bu oyuncu için yüksek. Çok yüksek fiyat isteyecekleri kanaatindeyim. Galatasaray, çok büyük kulüp ve Nainggolan'ı istiyor; oyuncu da elit kategorida, Serie A'nın en iyi oyuncularından; dolayısıyla onun için belirlenen fiyat çok yüksek. Bu nedenle Galatasaray adına çok zor bir transfer süreci olur" dedi. 

Lazio'nun Vedat Muriç için...

Lorenzo di Caprio, Lazio'nun, Vedat Muriç transferi için Fenerbahçe'ye 18 milyon Euro artı bonuslar ödeyeceğini söyledi.

Senin için hazırladığımız haberler