Nainggolan kendisine yapılanı unutamıyor! 'Oynamayacağım'

23.11.2018 - 02:31 | Son Güncellenme: 23.11.2018 - 02:31

İnter'in Belçikalı oyuncusu Radja Nainggolan, Belçika Milli Takımı'nda oynamayacağı sözünün arkasında olduğunu söyledi.

Bu sezon başında Roma'dan İnter'e transfer olan Radja Nainggolan, Belçika'nın 2018 Dünya Kupası kadrosunda yer almaması durumunda milli takımı bırakacağını açıklamış ve davet edilmeyince de bir daha milli takımda oynamamıştı.

ESPN FC'ye verdiği röportajda 30 yaşındaki oyuncu bu durumun teknik direktör değişikliği olsa bile devam edeceğini çünkü kendisine verdiği bir söz olduğunu, bunu tutacağını ifade etti.

'Bazı oyuncuların yerine orada ben olmalıydım'

''Sözümün adamıyım'' diyen Nainggolan, kendisine yapılan haksızlığı unutamadığını vurgulayıp ''Milli takım arkadaşlarımın hepsini seviyorum. Onlarla harika bir ilişkim var. Ancak kabul edemeyeceğim bazı şeyler var. Belçika'da farklı şeyler görüyorum. Kulübünde oynayamayan ve çağırılan oyuncular vardı kadroda ama ben senede neredeyse 50 maç oynamama rağmen seçilmedim. Bazı oyuncuların yerine orada olmayı hak ettim'' dedi.

'Roberto Martinez'e saygı duymuyorum'

Nainggolan, onu kadroya seçmeyen Belçika Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Martinez'e de değinerek ''Mazeretleri vardı ama hepsi acıklıydı. İnsanlar ilk önce benimle konuşmadan bir şeyler söylerse bu yanlış olur. Bazı sözler yüzüme söylenmeli. Sonra el sıkışır bir daha aramazsınız ama bunu bile yapmayan birine daha fazla saygı duyamıyorum'' ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler