Nainggolan'dan Türkiye itirafı

16.03.2019 - 14:17 | Son Güncellenme: 16.03.2019 - 17:17

Nainggolan'dan Türkiye itirafı

Sezon başında 38 milyon Euro bonservis bedeli ile Inter'e transfer olan Radja Nainggolan, Roma'da forma giydiği günlerde Türkiye'ye gönderilmek istendiğini söyledi.

Fanatik'in haberine göre 30 yaşındaki yıldız isim, söz konusu kararın ardından yaşadığı değişimi ülkesinde yayım yapan Eleven Sports'a anlatırken gündeme bomba gibi düşen bir transfer itirafında da bulundu. İşte Nainggolan'ın o sözleri:

"Sahadaki davranışlarıma daha önce fazla önem vermiyordum ancak artık bu şekilde davranmanın mümkün olmadığını anladım. Kulüple birlikte detaylı bir plan çizmeye karar verdik. Zira yanlış bir şeyler yaptığımı biliyordum."
"Örneğin daha sağlıklı beslenmeye başladım ve kulüp şu anda diyetimi daha çok kontrol ediyor. Kilo verdim ve kendimi şu an daha sağlıklı ve rahat hissediyorum."
"Yaşam tarzımın sakatlıklarıma etki etmiş olması mümkün. Nitekim sigarayı da kestim. Bu, kesinlikle kolay değildi ama başardım. Roma'dan ayrılmak benim için zordu ve Inter'e adapte olmakta belki de bu yüzden sıkıntı çektim."
"Roma Sportif Direktörü Monchi ile ufak bir anlaşmazlık yaşadık. Bana karşı olan davranışları profesyonelce değildi. Elbette benim de hatalarım oldu ama ayrılmak gerekiyorsa bunu benim yüzüme söylemelisiniz."
"Bunun yerine beni pek çok kulübe önerdiler. Hiçbir şeyden haberim olmadığı hâlde beni Türkiye'ye göndermek istediler. Bu da beni zıvanadan çıkardı. Eğer kulüpte kalsaydım her gün dünya savaşı çıkacaktı."
Geçtiğimiz yaz İtalyan basınında oyuncunun Beşiktaş ve Galatasaray'a önerildiğine dair haberler çıkmıştı.
Senin için hazırladığımız haberler