Nakoulma transferinde sıcak saatler

14.07.2016 - 01:12 | Son Güncellenme: 14.07.2016 - 01:12

Kayserispor'da transfer çalışmaları sürüyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu'nun ısrarla kadroda görmek istediği oyuncular arasında bulunan Prejuce Niguimbe Nakoulma, davet üzerine Kayseri'ye geldi.

Akşam uçağı ile Kayseri'ye gelerek Kadir Has Tesisleri'ne giden ve yaklaşık 1 saat önce tesislerden ayrılarak otele giden 29 yaşındaki forvet futbolcusu ile anlaşma sağlanamadı.

Menajeri ile birlikte gelerek Başkan Recep Mamur, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız ve teknik direktör Hakan Kutlu ile görüşen Prejuce Niguimbe Nakoulma, kendisine sunulan 2 yıllık teklife olumlu baktı. Ancak Nakoulma'nın menajeri, kendisine sunulan ücreti kabul etmedi ve prensip anlaşması da bozulmuş oldu.

Mamur'dan son teklif

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Nakoulma ve menajerine son bir teklif yaparak, sabaha kadar düşünmelerini ve son kararlarını vermelerini istedi. Nakoulma ve menajeri, kendilerine yapılan 2 yıllık teklifi kabul ederlerse Kadir Has Tesisleri'ne gelerek resmi sözleşmeye imza atacak. Kabul etmemeleri halinde ise ikili, Kayseri'den ayrılacak.

(Haber E Kolay)

Senin için hazırladığımız haberler