Naldo, Süper Lig’e geri dönüyor

Akın Ungan
16.08.2023 - 22:45 | Son Güncellenme: 16.08.2023 - 22:50

Antalyaspor, geçtiğimiz sezon yollarını ayırdığı Brezilyalı stoper Naldo ile yeniden anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor.

Naldo, Süper Lig’e geri dönüyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

İki sezon Antalyaspor formasını giydikten sonra sözleşmesi uzatılmayan ve Suudi Arabistan takımlarından Al-Taawoun’a tansfer olan Naldo, yeniden Kırmızı-Beyazlı formayı giymeye hazırlanıyor. Suudi ekibiyle yollarını ayıran Brezilyalı stoper, Antalyaspor ile prensip anlaşmasına vardı.

Antalya’ya geldi

Son görüşmeleri yapmak üzere Antalya’ya gelen 34 yaşındaki futbolcunun imzası için küçük pürüzlerin kaldığı öğrenildi. Deneyimli futbolcunun yarın yapılacak son görüşmelerin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

Antalyaspor’da 73 maça çıktı

2020-2021 ve 2021-2022 sezonlarında Antalyaspor formasıyla 73 maça çıkan Brezilyalı futbolcu, 7 gol atarak takımına skor katkısı sundu. Geçen sezonu Al-Taawoun’da geçiren ve takım kaptanlığını da yapan Naldo, toplam 27 maça çıkarken, 1 gol ve 2 asist üretti.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor aradığını Hollanda’da buldu
Habere Git

Yerine 4 transfer yapıldı

Geçen sezon başında maaş konusunda anlaşma sağlanamayan ve takımdan ayrılan Naldo’nun açığını bir türlü kapatamayan Antalyaspor, aynı bölge için tam 4 transfere imza attı.

İlk olarak Ömer Toprak’ı renklerine bağlayan Kırmızı-Beyazlılar, transfer sezonunun son günlerinde ise Galatasaray’dan Christian Luyindama’yı renklerine bağladı. İki futbolcudan beklenen verimi alamayan Akrep, devre arasında da Beşiktaş’tan Emrecan Uzunhan, Lokomotiv Moskova’dan da Mark Mampassi’yi kiraladı. 

Senin için hazırladığımız haberler