Antalyaspor'la Sözleşme Uzatmayacağını Açıklayan Naldo'dan Flaş Fenerbahçe Sözleri

Akın Ungan
22.06.2022 - 17:36 | Son Güncellenme: 22.06.2022 - 17:55

Antalyaspor'da sözleşmesi sona eren Naldo, kulüple yeni sözleşme görüşmelerinde gelinen noktayı açıkladı. Naldo, Fenerbahçe'ye mi transfer olacak? İşte detaylar.

Antalyaspor'la Sözleşme Uzatmayacağını Açıklayan Naldo'dan Flaş Fenerbahçe Sözleri

AJANSSPOR HABER

Teknik Direktör Nuri Şahin'in takımın başına geçmesi ile yükselişe geçen ve ligi 7. sırada tamamlayan Antalyaspor, kontratı sona eren oyuncularıyla masaya oturdu. Akdeniz temsilcisinde Naldo'nun son durumu belirsizliğini sürdürürken Brezilyalı futbolcu, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olarak, açıklamalarda bulundu.

Şu anda Brezilya'da ailesi ile birlikte tatilde olan Naldo, geçtiğimiz sezonki performansı hakkında konuştu. 33 yaşındaki stoper, "Aslında kötü bir başlangıç yapmadık ama daha iyisini yapacağımızı biliyoruz. Toplamda adımıza iyi bir bilanço ortaya çıktı. Nuri Şahin'le beraber toparlandık ve performansımızı daha iyi ortaya çıkardık. Antalyaspor adına iyi bir sezonu geride bıraktığımızı düşünüyorum." dedi.

"Antalyaspor'la sözleşme yapacağıma inanmıyorum"

Antalyaspor ile yeni sözleşme görüşmeleri hakkında konuşan Naldo, "Sanırım yapamayacağız. Onların teklif ettiği ve benim beklentilerim arasında fark var. Başka kulüplerden teklifler var. Sadece Türkiye'den değil Katar'dan da teklifler var. Menajerim bu teklifleri yönetiyor. Yeni teklifleri değerlendiriyorum, Antalyaspor ile yeni bir sözleşme yapacağıma inanmıyorum." ifadelerini kullandı.

"Jesus'un Fenerbahçe'de başarılı olacağına inanıyorum"

Sporting döneminde Fenerbahçe'nin yeni Teknik Direktörü Jorge Jesus ile çalışan Naldo, tecrübeli hoca hakkında "Evet kendisini tanıyorum. Şimdi Fenerbahçe'nin teknik direktörü. Her zaman kupalara ve şampiyonlukları hedefleyen biridir. Fenerbahçe'de başarılı olacağına inanıyorum." dedi.

Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

Özgür Sancar'ın aktardığı bilgiye göre Jorge Jesus'un transfer listesinde bulunan tecrübeli stoper, Sarı-Lacivertliler'e transfer olma ihtimali hakkında ise şunları söyledi: "Bu işleri menajerim yönetiyor. Ama biliyorum ki pek çok kulüple temas halinde. Ben şu anda tatildeyim ve fazla detaya sahip değilim."

"Her futbolcu Fenerbahçe'de oynamak ister"

Sözlerine devam eden Naldo, "Büyük takımlarda futbol oynamak önemli. Fenerbahçe büyük bir kulüp ve elbette her futbolcu orada oynamak ister. Menajerimin aynı zamanda Jorge Jesus'la da bağlanıtısı var. Pek çok kulüple görüşme yaptığını biliyorum." açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye sürpriz Portekizli
Habere Git

Naldo'nun karnesi

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor forması ile 38 karşılaşmada görev alan Naldo, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 33 yaşındaki tecrübeli stoper, 7 defa sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler