Napoli, Dünya Kupası Arasında Antalyaspor'la Hazırlık Maçı Yapacak

Akın Ungan
27.10.2022 - 14:34 | Son Güncellenme: 27.10.2022 - 14:47

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Serie A'da namağlup şekilde yoluna devam eden Napoli, Dünya Kupası arasında Antalya'da, Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacak.

Napoli, Dünya Kupası Arasında Antalyaspor'la Hazırlık Maçı Yapacak

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Geçtiğimiz gün UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. haftasında Rangers'ı 3-0 mağlup eden Napoli, Devler Arenası'ndaki namağlup ünvanını korudu. 5'te 5 yapan İtalyan kulüp, 15 puan ile grup liderliğini sürdürdü. Avrupa'daki başarısını Serie A'da da gösteren Napoli, ligde oynadığı 11 maçın 9'unu kazanırken, 2 mücadeleden beraberlikle ayrıldı. İtalya'da da namağlup olan takım, 29 puan ile zirvede yeraldı.

Dünya Kupası arasını değerlendirecek

Sezona çok iyi başlayan Napoli, Kasım ayında Katar'da düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası için verilecek arayı değerlendirmek istedi. İtalyan kulüp, Aralık ayına kadar sürecek olan turnuva öncesi hazırlık maçı programını oluşturmaya başladı. Napoli'nin Antalya'ya gelerek kampa gireceği ve 3 özel maç yapacağı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Cengiz Ünder gerçekleri
Habere Git

Antalyaspor ile karşılaşacak

Napoli Sky yorumcusu Carlo Alvino'nun haberine göre Dünya Kupası nedeniyle verilecek arada Antalya'ya gelecek olan Napoli, Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacak. İtalyan kulübün maç programında Antalyaspor dışında iki Premier Lig ekibi Crystal Palace ve Wolverhampton da yer alacak.

Senin için hazırladığımız haberler