Bayer Leverkusen, Kaiserslautern’i devirdi! Almanya Kupası'nın sahibi...

Akın Ungan
25.05.2024 - 23:10 | Son Güncellenme: 25.05.2024 - 23:17

Son dakika haberleri | Almanya Kupası Final maçında namağlup Bundesliga şampiyonu Bayer Leverkusen, Kaiserslautern’i 1-0 yendi ve kupanın sahibi oldu.

Bayer Leverkusen, Kaiserslautern’i devirdi! Almanya Kupası'nın sahibi...

AJANSSPOR HABER

Almanya kupası final maçında Bundesliga’nın namağlup son şampiyonu Bayer Leverkusen 2. Bundesliga ekiplerinden Kaiserslautern ile karşı karşıya geldi. Olympiastadion Berlin Stadyumu’nda oynanan maçta Bayer Leverkusen, rakibini 1-0 yenerek müzesine bir kupa daha ekledi.

Tarihinde ikinci kez kazandı

Bu sezon namağlup bir şekilde lig şampiyonu olan ve ilk defa Bundesliga kupasını müzesine götüren Bayer Leverkusen tarihinde ikinci defa Almanya Kupası’nda şampiyon oldu. 

Avrupa Ligi’ni kaybettiler

UEFA Avrupa Ligi finali için Avive Stadyumu’nda Atalanta ile karşı karşıya gelen Xabi Alanso ve öğrencileri, Serie A temsilcisine 3-0 mağlup oldu ve Avrupa'da kupa kazanma hayallerini son maçta gerçekleştiremedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da başkanlık seçimi sonuçlandı!
Habere Git

51 maç yenilmediler

Avrupa Ligi finaline kadar bu sezon oynadığı 51 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Leverkusen kulübü Avrupa’daki en uzun yenilmezlik serisinin sahibi oldu.

Bu sezon sadece 1 mağlubiyet aldılar

Almanya Kupası'nı da kazanmayı başaran Xabi Alonso ve oyuncuları bu sezon çıktıkları 53 maçta 9 beraberlik alırken sadece 1 mağlubiyet gördü.

Senin için hazırladığımız haberler