Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Nani Ve Transfer Açıklaması

16.07.2023 - 09:55 | Son Güncellenme: 16.07.2023 - 10:12

Süper Lig ekibi Adana Demirspor, Luis Nani'yi transfer etti. Kulüp başkanı Murat Sancak, transder dönemi ve Nani hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Nani Ve Transfer Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Luis Nani'yle 1+1 yıllık sözleşme imzalayarak bombayı patlatan Mavi Şimşekler'de Başkan Murat Sancak, transfer detayları hakkında açıklama yaptı. Fanatik'e konuşan Sancak, Nani'nin yaşı değil yapacaklarına bakacaklarını söyledi. Detaylar... 

''Nani'yi geçen sene de istedim''

Luis Nani'yi geçen sene de transfer etmek istediğini ve olmadığını açıklayan Sancak, "Taraftar yaşına takılabilir. Ancak yaşına hiç bakmasınlar, burada yapacaklarına baksınlar. Geçen sene de istemiştim, o zaman olmamıştı, şimdiye nasip oldu" ifadelerini kullandı.

Oumar Gonzalez için devreye girildi

Adana Demirspor, savunma takviyesi için çalışmalarına devam ediyor. Fransız ekibinin Kamerunlu stoperi Oumar Gonzalez için düğmeye basan Mavi Şimşekler temaslarını hızlandırdı.

İlgini Çekebilir
Tuzlaspor, Adana Demirspor’un kalecisine göz dikti
Habere Git

Adana Demirspor transferi tamamladı

36 yaşındaki Luis Nani'nin Adana Demirspor'la 1+1 yıllık sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a geldi.Son olarak Melbourne forması giyen Portekizli yıldız, temmuz ayı başında takımdan ayrılmıştı. Yıldız oyuncu ile Mavi-Şimşekler sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe formasıyla toplam 47 maça çıkan Luis Nani, 12 gol ve 13 asistlik istatistik yakalamıştı. Sarı-Lacivertliler, yıldız futbolcuyu transfer ettikten 1 yıl sonra 8.5 milyon Euro karşılığında Valencia'ya satmıştı.

Sporting, Manchester United, Valencia, Lazio, Orlanda, Venezia gibi takımlarda oynayan Portekizli futbolcu son olarak Melbourne forması giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler