Nantes, Galatasaray'dan Gelen Mostafa Mohamed İle Yollarını Ayırabilir

Akın Ungan
21.06.2023 - 00:59 | Son Güncellenme: 21.06.2023 - 01:22

Nantes’in geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan bonservisini aldığı Mostafa Mohamed, sözleşmesine attığı imza kurumadan takımdan ayrılabilir. Detaylar...

Nantes, Galatasaray'dan Gelen Mostafa Mohamed İle Yollarını Ayırabilir

Ligue 1'de mücadele eden Nantes, Mostafa Mohamed hakkında şaşırtıcı bir karar aldı. Geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan bonservisi alınan ve sözleşme imzalanan Mısırlı santrfor ile yollar ayrılabilir.

Aristouy ayrılığa sıcak

L’Equipe tarafından aktarılan bilgilere göre geçtiğimiz günlerde sözleşme imzalanan Mostafa Mohamed, Nantes'ten ayrılabilir. Fransız teknik direktör Pierre Aristouy, iyi bir teklif gelmesi durumunda genç futbolcunun ekipten ayrılmasına sıcak bakıyor.

Galatasaray'a 5.75 milyon Euro verildi

Nantes, Mostafa Mohamed'i geçen sene Galatasaray'dan kiralık olarak kadrosuna katmıştı. Fransız kulüp, Sarı-Kırmızılılar ile yapılan anlaşmada yer alan opsiyon maddesini kullanarak, 5.75 milyon Euro karşılığında golcü oyuncunun bonservisini aldı.

İlgini Çekebilir
Lazio, Cimbom'un iki yıldızını gözüne kestirdi!
Habere Git

Mohamed ile 4 yıllık sözleşme imzalandı

Geçtiğimiz günlerde Mohamed'in satın alma opsiyonunun kullanıldığını açıklayan Nantes, Mısırlı futbolcu ile kontrat imzaladı. Fransızlar, genç santrfor ile yapılan anlaşmanın 4 yıllık olduğunu duyurdu.

Kadro dışı kaldı

Mostafa Mohamed bu sezon Fransız ekip ile tüm kulvarlarda 51 maça çıktı. Sahada olduğu dakikalarda 11 gole imza atan Mısırlı forvet 5 golün de asistini yaptı. Mohamed, geçtiğimiz sezon LGBT bireylere destek olmak amacıyla üretilen ve sırt numaralarında gökkuşağı renklerini taşıyan formayı giymeyi reddedince kulüp yönetimi tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Galatasaray formasıyla 58 maçta 17 gol

20-21 ve 21-22 sezonlarında Galatasaray forması giyen Mostafa Mohamed, Aslan ile 58 maçta sahaya çıktı. 17 kez rakip fileleri havalandıran santrfor, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler